Echo Residence All Suite Hotel Keresés / Térkép   

Echo Residence All Suite Hotel

Elérhetőség:
Cím: Tihany 8237 Felsőkopaszhegyi út 35.
Telefon: +36303139029 / +3687448043
Email:
Web:
http://echoresidence.hu
    Az Echo Residence All Suite Hotel Tihany egyik legszebb kilátással rendelkező helyén, egész évben kitűnő helyszín különböző céges rendezvények, csapatépítő tréningek, szemináriumok, workshopok, management meetingek megtartására. Rendezvényét elképzeléseinek megfelelően a legapróbb részletekig megtervezzük, megbízható, szakképzett személyzet, és modern technika garantálja a sikeres üzleti megbeszéléseit, privát rendezvényeit, ötleteinek professzionális megvalósítását.

    A Tihany szívében, a Balatontól kőhajításnyira épült nyaralópark két épületben kialakított 20 luxus lakosztállyal és a hozzájuk tartozó szolgáltatásokkal a Balaton északi partjának egyik gyöngyszeme. Az Echo Residence festői környezetben, csodálatos balatoni panorámával a nyugalom szigete, távol a városok zajától, kiváló lehetőséget biztosít nemcsak a pihenésre és kikapcsolódásra, hanem az emlékezetes cégrendezvények megtartására.

    A vendégek kulináris kényeztetéséről a modern, mégis elegáns családbarát Fűszerkert Étterem gondoskodik. A 70 férőhelyes exclusive étterem, 80 fős a’la carte balatoni panorámás terasszal, az évszakokhoz igazítja kínálatát, melyben a hagyományos és a kreatív, új ízek is megtalálhatóak.

    A csodálatos balatoni panorámával átölelt, elegáns Echo Residence Spa-ban masszázsok, arckezelések, különleges iszap- és alakformáló kezelések, valamint számtalan wellness szolgáltatás biztosítja a rendezvények résztvevőinek felfrissülését.

A gyönyörű balatoni panoráma, a csendes, nyugodt környezet, a luxus szobák, a kitűnő étterem, a wellness gondoskodás igen jó körülményeket biztosít a céges vagy magán rendezvények számára is.

 
 
                                      

Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió