Fried Kastélyszálló Resort Keresés / Térkép   

Fried Kastélyszálló Resort

Elérhetőség:
Cím: Simontornya 7081 Malom u. 33.
Telefon: 74/486-580
Email:
Web:
http://friedhotel.hu
Kiss Tünde ()
Telefon: 1/354-0185
A hangulatos észak-tolnai dombvidéken, a Sió-csatorna mentén, nem messze a Gemenci erdőtől, az M6-os út közelében, Simontornyán található a 4*-os Fried Kastélyszálló Resort. A híres bőrgyáros, Fried Imre által 1926-ban épített szecessziós kastély viszontagságos története után 2005-ben gyönyörűen felújítva, főúri hangulatban a Liliomszárnnyal és a Vadászházzal összesen 42 szobával várja a csapatépítők, menedzsment meetingek és egyéb céges rendezvények résztvevőit. A Magyar Turizmus Díjjal is kitüntetett Fried Hotel már volt "Az év hotelje", "Az év legszebb szállodája".  Az elmúlt években több száz rendezvényt tartottak nálunk: csapatépítőket, meetingeket, konferenciákat, partnertalálkozókat, céges kirándulásokat. Korszerűen berendezett konferenciatermünkben nyugodt körülmények között tarthatják meg a tanácskozást, s a kávészünetekben, illetve az ebédre, vacsorára bőséges svédasztalos étkezést biztosítunk. Igényeik szerint bármilyen gasztronómiai programot megszervezünk: a bogrács partitól, a búbos kemencés sütögetésen át a disznóölésig. Ugyancsak közreműködünk speciális outdoor programok lebonyolításában, illetve a gyönyörű környéken számtalan egyéb lehetőség van biciklizéstől horgászatig és vadászatig, s ne feledjük, ott van a közelben a gyönyörű Gemenci erdő is...
     A tanácskozások után az időjárástól függetlenül felüdülést nyerhetnek bel- és kültéri wellness központunkban. A kastély főépületéből zárt folyosón juthatnak el a 'Liliom szárnyban' lévő wellness és fitness központba, ahol a beltéri medence melletti meleg vizes pezsgőfürdőből a panorámaablakon át ráláthatnak a Sióra és a közeli tavakra. Ingyen használhatják a finn-, aroma- és infra szaunát, a gőzkabint, a tepidáriumot, az élményzuhanyt. A konditermen kívül az emeleten masszázs kezelésre, aromafürdőre, kozmetikai-, akár testgyertyás kezelésre is lehetőség van.
    Ha egy tartalmas és emlékezetes cégrendezvényt szeretnének tartani, keressék meg a Fried Kastélyszálló Resortot, s mi a legkülönlegesebb igényeket is megpróbáljuk kielégíteni!

 
 

Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió