Délibáb Hotel **** Keresés / Térkép   

Délibáb Hotel ****

Elérhetőség:
Cím: Hajdúszoboszló 4200 József Attila u. 5-7.
Telefon: 21/3500-777
Email:
Web:
http://hoteldelibab.hu
Sellyei-Barócsi Melinda (értékesítési és marketing igazgató)
Telefon: 52/360-366
Az Alföld legismertebb fürdővárosában, Hajdúszoboszlón az egyik legimpozánsabb szálloda a 245 szobás 2012-ben teljesen felújított Hotel Délibáb****. A városi fürdő, Európa legnagyobb fürdőkomplexumának közvetlen közlében lévő szálloda a kis létszámú csapatépítőktől a több száz fős konferenciákig kitűnő helyszínt biztosít különböző céges rendezvényeknek. 4 részre szekcionálható 378 m2-es rendezvényterme beépített színpaddal, modern hang- és fénytechnikai stúdió segítségével biztosít magas színvonalú körülményeket bármilyen rendezvény lebonyolításához. A szálloda akár közel 200 fős rendezvények catering ellátását is biztosítani tudja.
 A rendezvények résztvevőinek felüdülését szolgálja a Délibáb Wellness Oázis élménymedencéje, szauna világával, a saját Thermal Spa részleg pedig a híres hajdúszoboszlói gyógyvizet biztosítja az érdeklődőknek. 240 klasszikus és modern stílusú art deco szobája mellett 5 lakosztály is a kiemelt vendégek rendelkezésére áll.
 Keressenek meg minket telefonon vagy e-mailben és mi a legkülönlegesebb kéréseket is igyekszünk megvalósítani, hogy céges rendezvényük hosszú ideig emlékezetes maradjon.

 

 

                                     


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió