Promo Direkt Marketing és Piackutató Kft. Keresés / Térkép   

Promo Direkt Marketing és Piackutató Kft.

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1088 Szentkirályi u. 8.
Telefon: 1/4795060
Email:
Web:
http://www.promo-direkt.hu
dr. Szentirmay László (Ügyvezető igazgató) Telefax: 1/479-5061
A PROMO DIREKT / mint adatbázis marketing szakcég / a rendezvényszervezők (szolgáltatók és felhasználók) nélkülözhetetlen partnere. Vállalja a rendezvényszervezők (szakcégek, illetve ügyfeleik) meglévő adatbázisának frissítését (a régi, elavult címek naprakésszé tételét), illetve az adatbázis kiegészítését a potenciális ügyfelek adatbázisával (leválogatva őket saját céges és lakossági adatbázisaiból).

A konkrét rendezvények előkészítésében meghívót készít és postáz, a meghívottakat call centerének képzett operátoraival végighívja (hogy be lehessen lőni a résztvevők számát), majd a rendezvény után a résztvevők listája (pl. névjegyei) alapján segíti a cég adatbázisának frissítését.

A PROMO DIREKT a Direkt Marketing Szövetség tagjaként teljes körű szolgáltatást nyújt az adatbázis marketing és a piackutatás területén. Kreatív és nyomdai háttérrel kulcsrakész direct mail (DM) vagy/és telemarketing (TM) kampányokat tervez és valósít meg. A megrendelő sajátosságainak megfelelő számítógépes adatbázis-kezelő programot készít.

A PROMO DIREKT a megrendelő ügyfél- vagy partner adatbázisát pár nap alatt naprakésszé tudja tenni és ki tudja egészíteni. A célcsoportnak megfelelően le tud válogatni a céges adatbázisokból (pl. regionalitás, ágazat, árbevétel stb. alapján) vagy éppen exkluzív lakossági, fogyasztói adatbázisaiból. DM szolgáltatásában a szövegírástól, a kreatív tervezéstől kezdve a levélpapír és boríték előállításán, illetve a perszonalizált nyomtatáson, a borítékoláson keresztül a válaszok fogadásáig és rögzítéséig mindent elvégez.

Számítógépes call centerében képzett operátoraival egyszerre több TM kampányt tud kezelni és a hívások eredményét azonnal adatbázisba foglalva adja át.

Szolgáltatásai: adatellenőrzés és adatbázis-építés, az értékesítés előkészítése, telefonos eladás, ügyfélszolgálat, direct mail utókövetés, direct response, előfizetés-gyűjtés, adománygyűjtés, elégedettség felmérés, véleménykutatás. A rendezvények meghívottjainak elérésében, esetleg meghívandó új potenciális ügyfelek leválogatásában is segítséget tud nyújtani!

Nem érdemes méregdrága általános marketing szoftvereket venni, hiszen a PROMO DIREKT programozó szakemberei cégre szabott, könnyen kezelhető, valamennyi kérést kielégítő adatbázis-kezelő szoftvert készítenek, installálnak és folyamatosan feltöltik új adatokkal. A PROMO DIREKT szakemberei szívesen felkeresik az érdeklődőket, hogy megtudják, milyen szolgáltatás lenne a leghatékonyabb, s erre konkrét ajánlatot tehessenek.


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió