Promo Kiállításszervező Kft. Keresés / Térkép   

Promo Kiállításszervező Kft.

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1013 Széna tér 1/A.
Telefon: 1/2247740
Email:
Web:
http://www.promo.hu
Horváth B. Mária (ügyvezető igazgató) Telefax: +36/1 224-7750
A Promo Kereskedelemfejlesztési Kft. 1989-ben alakult, a legelső hazai kiállításszervező magánvállalkozások egyikeként. Fennállása óta a vállalkozás folyamatosan bővíti tevékenységi körét, mely ma már a kiállításszervezés mellett a klasszikus reklámügynökségi tevékenységeket (Promo Reklámügynökség) és a direkt marketinget (PROMO DIREKT Kft.) is felöleli, így a kommunikáció területén Magyarország egyik legszélesebb tevékenységi skálával rendelkező cége.

Főbb tevékenységi területei: a külföldi és a belföldi kiállítások szervezése, reklámügynökség, direkt marketing ügynökség, vásár- /München/ és vállalati képviselet /Hong-Kong TDC/.

A Promo az ország vezető kiállításszervező cégeinek egyike. Kiállításaival az 5 világrész közel 100 országában volt már jelen. A kül- és belföldi kiállítási megjelenések szervezését többségében állami megbízás alapján végzi. Pályázat útján rendszeresen, évek óta nyeri el az ITDH/KÜM/GM, az AMC/FVM és a Magyar Turizmus Rt./GM által meghirdetett és pénzügyileg támogatott külföldi kiállítások magyar részvételének szervezési jogát.

A Promo vállalja a magyar cégek kül- és belföldi kiállítási programjának teljes körű megszervezését és lebonyolítását.

Kül- és belföldi kiállítások Kollektív magyar megjelenések, illetve vállalati részvétel teljes körű szervezése, kivitelezése, üzemeltetése. Előminősített kiállítás szervezőként jegyzi cégünket az ITDH Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht., a Magyar Turizmus Rt., és a FVM/Agrár Marketing Centrum.

Önálló hazai kiállítások teljes körű szervezése, kivitelezése, üzemeltetése. Rendezvényszervezés Konferenciák, szemináriumok, szakmai találkozók teljes körű megszervezése, lebonyolítása. Vásárképviselet Naprakész információcsere meghatározó európai és Európán kívüli nemzetközi vásárokkal. Egyéb járulékos szolgáltatások Utazásszervezés, szállítmányozás stb.
Csitári Viktória


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió