Business Planet Utazásszervező Kft. Keresés / Térkép   

Business Planet Utazásszervező Kft.

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1034 Tímár utca 26.
Telefon: 1/2740102
Telefon: 1/2740102
Email:
Web:
http://www.businessplanet.hu
A Business Planet Utazásszervező Kft. 1998 óta a működik hazai és külföldi rendezvénypiacon. A cég fő tevékenységi körébe tartozik a céges utaztatás, a céges rendezvények, konferenciák szervezése és lebonyolítása, valamint ezzel párhuzamosan szállodák részére értékesítés, tanácsadás, nyitó vagy újra-nyitó (felújított) szállodák piaci bevezetése és budapesti képviselete.

Legfőbb céljuk, hogy kreatív és színvonalas munkájukkal hosszú távú, személyes kapcsolatot építsenek ki ügyfeleikkel. Fontosnak tartják, hogy az általuk lebonyolított rendezvények növeljék megrendelőik eredményességét, sikerét és hatékonyságát.

Partnerszállodáikban-Hotel Eger & Park (Eger), Zichy Parkhotel (Bikács) Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak (Szilvásvárad) -egyre több vendéget fogadnak és rendezvényt szerveznek.

Profiljuk sokszínűsége lehetővé teszi, hogy többek között céges utazásokat, üzleti/szakmai utakat, vállalati üdültetést (utazási csekkel is), belföldi és külföldi incentive utakat konferenciákat, meetingeket, vállalati/családi napokat, tréningeket, csapatépítéseket, vállalati kirándulásokat, céges vacsorákat és bulikat szervezzenek, valamint külföldi konferenciákon és kiállításokon való részvétellel kapcsolatos ügyeket intézzenek.

Utazásokat és rendezvényeket szerveznek teljes körű szolgáltatással, a tervezéstől, a lebonyolításig egyéni vendégeknek, kis- és nagy létszámú csoportoknak. Komoly, szállodai értékesítésben szerzett tapasztalattal vállalják új, és újra-nyitó szállodák bevezetését a piacon, valamint szállodai értékesítők részére tréningeket, átvilágítást és tanácsadást vállalnak. Vidéki szállodák, rendezvényhelyszínek esetén a budapesti képviseletet is igény szerint ellátják.


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió