Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Képviseletet Keresés / Térkép   

Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Képviseletet

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1387 Budapest 62.
Telefon: 80/012726
Telefax: (06 1) 413-3920
Email:
Web:
http://www.austria.info/xxl/_site/hu/index.html
Az Osztrák Idegenforgalmi Hivatal, az Österreich Werbung 1990-ben alapította meg budapesti irodáját, az Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Képviseletet.

Az iroda tevékenysége Ausztria országképének ismertebbé tétele mellett a szakmai körök rendszeres tájékoztatására, továbbképzésére és természetesen nem utolsó sorban az Ausztriába készülõ utazóközönség információs kiadványokkal való ellátására is kiterjed.

A képviseleten dolgozó munkatársak szívesen állnak minden az országot érintõ kérdésben rendelkezésére a 06-800-12726-os telefonszámon, hétfõtõl péntekig 10-16 óráig. Az információs szolgálat üzenetrögzítõje 24 órán keresztül mûködik.

Személyesen sajnos nem lehet a képviseletet felkeresni, de a megrendelt prospektusokat, térképeket postaszolgálatuk még a kérés napján továbbítja az érdeklõdõk részére. Az ország jó néhány nagyvárosában megtalálhatóak idegenforgalmi kiállításokon, ahol személyesen is beszerezhetõek ingyenes kiadványaik, katalógusaik.

Budapesten is találkozhatnak velük, hiszen a BNV területén minden év márciusában megrendezésre kerülõ < Utazás > és a szintén minden év novemberében látogatható < Hó-show > kiállításokon is részt vesznek.

Kiadványaik bemutatják az ország tartományait, régióit és helységeit, mindemellett nagyon sok olyan gyakorlati értékű adattal is szolgálnak, mint pl. szállásajánlatok, információk rendezvényekrõl, amelyek egy kellemes üdülés eltöltéséhez már a tervezés fázisában sokat segíthetnek.


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió