HÍREK->Archívum

Szakmai hírek Kulturális és egyéb hírek Keresés a hírekben

 
Zöld lesz a 3. Event Expo
2010.09.03.

Az Event Expo látogatói ízelítőt kaphatnak a legjobb vizuáltechnikai- és pirotechnikai megoldásoktól kezdve, a szimulátorokon, IT alapú játékokon és dekoráción át, a környezettudatos megoldásokig számos témakörben. A hazai szolgáltatók bemutatása mellett a rendezvény egyik célja, hogy megteremtse a lehetőséget a kapcsolatok kialakítására a környező országokban működő vállalkozásokkal, valamint prezentálja a magyar piacról hiányzó, de igénybe vehető szolgáltatásokat. 
    Az Event Expo, ettől az évtől kezdve minden évben egy témát, területet állít a fókuszba, hogy még inkább segítse az új, innovatív technikák, ötletek bemutatását, és a megrendelők és a szolgáltatók felkészülését a trendekre. Idén a zöld rendezvények kerülnek a középpontba, azaz bemutatják az események lehető legkisebb környezetterheléssel járó megrendezéséhez szükséges technikákat, módszereket. 
    A látogatók szakmai előadásokat is hallhatnak a rendezvény mindkét napján. Szerdán a hatósági szabályozásoké, csütörtökön pedig a zöld témáké lesz a főszerep.
    A rendezvényszervezés kényes pontjairól, az aktuális kötelezettségekről és szabályokról interaktív előadásokon kaphatnak információkat az érdeklődők, a zöld napon pedig civil, állami és vállalati területről érkező előadók mondanak majd jó példákat, működő megoldásokat. (Forrás: Marketinginfo.hu, 2010.08.24. és Kreatív.hu, 2010.08.31.)