HÍREK->Archívum

Szakmai hírek Kulturális és egyéb hírek Keresés a hírekben

 
Hatvanezer látogató az Utazás kiállításon
2011.03.06.

Az őszi Business Travel Show-val szemben az Utazáson elsősorban a lakossági célcsoportra koncentráltak a kiállítók, de természetesen jó lehetőség volt például az ország különböző szegletéből érkezett szállodai szakemberekkel személyesen is megbeszélni akár a céges rendezvények lehetőségét, a különböző új fejlesztéseket, akciókat.
A Budapest Boat Show-n az idén 88 hajó kötött ki a G pavilon "szárazdokkjában". A csodahajók kínálatára évről-évre egyre több vásárló kíváncsi. A Karaván Szalon minden bizonnyal legbájosabb látnivalói azok az oldtimer lakókocsik voltak, melyek közül a közönség választotta meg a számára leginkább tetszőt.
A következő rendezvény a Hungexpon egy technikai show volt: március 11. és 13. között a motoros szezon nyitányaként a Budapest Motorfesztiválon vettek részt az érdeklődők. Ezzel egy időben tartották meg a Veterán Motoros kiállítást, az Auto+Motor+Sport Expot, szombaton és vasárnap pedig az Old Motors Börzét, melyek gazdag programmal fogadták a nagyközönséget, leginkább természetesen a két- és négykerekű benzingőz rajongókat. Szintén ezzel egyidőben zajlott le a Tattoo Expo is. A Hungexpo Budapesti Vásárközpont további programjairól a www.hungexpo.hu oldalon olvasható információ. (Forrás: Turizmus Panoráma, 2011.03.06.)