Archív rendezvények -> CAFETERIA 2013 - Minden, amit az új jogszabályokról tudni kell!

CAFETERIA 2013 - Minden, amit az új jogszabályokról tudni kell!
Időpont:2013.01.28.->2013.01.28.
Helyszín: Zsófia Rendezvényhajó (1052 Budapest, Petőfi tér 9.)
Szervező:

Elérhetőség:
Cím: , .
Web:
E-mail cím:

Adómentes elemeket is tartalmaz a cafeteria szabályozás! Új, különleges kedvezményeket ígér az Önsegélyező Pénztári rendszer. Új Erzsébet utalványok jelennek meg - Iskola Utalvány, Szabadidő Utalvány, Ajándék Utalvány - kibővült lehetőségekkel. Ismerje meg a 2013-as új lehetőségeket!

Konferenciánkon, a helyszíni konzultáció lehetőségével, a témában illetékes, gyakorlott szakemberektől ismerhetik meg a legújabb cafeteria változásokat.

A konferencián érintett témák:
Az új cafeteria szabályozás elemei: ♦ A megváltozott adótételű elemek bemutatása, az adómentessé vált elemek ismertetése ♦ A cafeteriához kapcsolódó törvényi értelmezések ♦ A kedvező adózású juttatások éves mértéke és az összeghatár átlépésének következményei ♦ A munkahelyi étkezés adózását érintő változások, az étkezőhellyel rendelkező munkáltatókra vonatkozó szabályok ismertetése ♦ Az iskolakezdési támogatás új szabályai ♦ Az új Munka Törvény és a béren kívüli juttatások kapcsolatának bemutatása ♦ Az azonos mértékű, vagy szabályzatba foglalt juttatásokra vonatkozó szabályok ♦ Az új Erzsébet Utalvány új szabályai: a kibővített összegkeret és felhasználhatóság bemutatása ♦ A kész ételek, a melegkonyhás étkezés, a fogyasztásra kész élelmiszerek vásárlására vonatkozó szabályozás ismertetése ♦ A sportesemények és a kulturális szolgáltatások adómentes igénybevételének szabályai ♦ A SZÉP Kártyáhaz kötődő új lehetőségek ♦ A biztosítások adókötelezettséghez kötődő szabályozás - mit jelent a közgazdasági tartalom ♦ Az Önsegélyező pénztárakhoz kötődő szabályozás: a befizetett munkáltatói hozzájárulás mértékének szabályai az egészségpénztári hozzájárulás tükrében, devizatörlesztés az Önsegélyező pénztáron keresztül, az Önsegélyező pénztárba befizetett adomány EHO kötelezettsége, a béren kívüli juttatásként kifizetett összeg adókötelezettsége, a rezsi finanszírozás szabályai az önsegélyaző pénztáron keresztül.


További információ