Portfolio.hu konferenciák Keresés / Térkép   

Portfolio.hu konferenciák

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1066 Teréz krt. 46.
Telefon: 1/327-4080
Email:
Web:
http://www.portfolio.hu/rendezvenyek/
Untitled Document

Ötcsillagos környezetben szervez a Portfolio.hu pénzügyi konferenciákat, iparági fórumokat, befektetői klubokat és trader tanfolyamokat pénzügyi vezetők és szakemberek számára. 1999-es indulása óta a cég a hazai pénzügyi, nagyvállalati és befektetői körök mértékadó, elismert és preferált információs központjává vált, és angol kiadása révén elsőszámú hírforrás a régió és Magyarország iránt érdeklődő nemzetközi pénzpiacok számára is.

A minőségi munkájáért számos szakmai díjjal elismert kiadó tevékenységi köre az online hír- és adatszolgáltatás mellett olyan további területekkel bővült (rendezvények, tanácsadás, Trader-online kereskedési platform, offline kiadványok), melyek partnereink számára integrált elérést biztosítanak a hazai és régiós gazdasági folyamatok elmélyült megértéséhez, mindennapi segítséget nyújtanak pénzügyi döntéseikhez, és elősegítik hatékony működésüket. A gazdasági szféra mellett 2005 óta a lakossági pénzügyek területén is egyedülálló edukációs tevékenységet folytat Pénzcentrum.hu portáljuk oldalain.

Évről évre megrendezésre kerülő pénzügyi konferenciáik közül érdemes kiemelni a Közép-Kelet Európai Vállalatfinanszírozási és Kockázati Tőke Konferenciákat, melyek célja, hogy Magyarországon eddig nem tapasztalt mélységben nyújtsanak bepillantást a közép-kelet európai trendekbe a corporate finance és private equity világában. A Portfolio.hu szervezi a legnagyobb ingatlan konferenciát Bécstől Moszkváig, Portfolio.hu Property Investment Forum címmel, ahol évente egy asztalhoz ültetik a pénzügyi és az ingatlanos világot, hogy áttekintsék az ingatlanpiac jelenét és jövőjét lokálisan, regionális és globálisan. 2008 májusában második alkalommal került megrendezésre a Portfolio.hu Jelzálog és Lakásfinanszírozási konferenciája. A jelzálog konferenciák célja, hogy szakmai fórumot biztosítsanak a finanszírozók és a közvetítők részére, hogy átbeszéljék az iparág fejlődési lehetőségeit, problémáit.

A Portfolio.hu és a Penzcentrum.hu közösen szervezi meg évről évre Biztosítási Konferenciáját. A szervezők tükröt állítanak a szektor elé, külföldi példák és szakemberek segítségével rámutatnak olyan lehetséges alternatívákra, amelyek meghatározhatják a hazai szakma és szakemberek jövőjét. A pénzügyi rendezvények nemcsak adott iparághoz kapcsolódnak, hanem egyéb területeken is véleményt formálnak: Forint: Légvárak vs. piaci realitás?, Makroegyensúly és gazdasági növekedés Magyarországon.

A Portfolio.hu pénzügyi konferenciái Budapesten, ­ötcsillagos környezetben (Kempinski Hotel Corvinus, Hilton Budapest, WestEnd, Grand Hotel Royal) kerülnek megrendezésre, meghatározó hazai és jelentős nemzetközi előadók közreműködésével. A konferenciák nem csupán új szakmai ismeretek megszerzésére nyújtanak lehetőséget, hanem kitűnő alkalmat teremtenek magas szintű networking-re, új szakmai kapcsolatok kialakítására.

A szervezők szándéka szerint évről évre visszatérő, a piac változásaira reagáló, interaktív nemzetközi fórumokat szerveznek. A Portfolio.hu 2003-ban indította útjára havi rendszerességű Portfolio.hu Tőzsdeklub rendezvénysorozatát, amely személyes találkozási lehetőséget kínál vendégei számára tőzsdei cégek vezetőivel és vezető gazdasági elemzőkkel. A moderált beszélgetés után a résztvevő 150-220 pénzügyi szakember, magán és intézményes befektető közvetlenül is bekapcsolódhat a eszmecserébe. A két órás szakmai program után lehetőség nyílik szót váltani a meghívott vállalatvezetőkkel, elemzőkkel valamint a többi résztvevővel. Aki nemcsak elméletben, hanem a gyakorlatban is szeretné látni, hogy miként kereskedik egy igazi tőzsdecápa, az részt vehet egy vagy kétnapos Trading Akadémiáinkon, ahol Birger Schäfermeier valós idejű kereskedését lehet nyomon követni.

Bővebb információt a Portfolio.hu pénzügyi konferenciáiról, iparági fórumairól, befektetői- és tőzsdeklubjairól, valamint Trader tanfolyamairól a www.portfolio.hu/rendezvenyek/ honlapon, a (06-1)-327-40-86 és 87-es telefonszámokon, valamint a konferencia@portfolio.hu címen kaphatnak.




Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió