Archív rendezvények -> Asszertív kommunikáció

Asszertív kommunikáció
Időpont:2013.11.20.->2013.11.21.
Helyszín:
Szervező: IIR Magyarország

Elérhetőség:
Cím: 1134 Budapest, Rózsafa u. 13. Klapka Irodaház.
Web: www.iir-hungary.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/4597334

Telefax: 1/4597301

A program eredményeként Ön:


  • képes lesz véleménye konstruktív kifejtésére és álláspontja hatékony képviseletére ugyanakkor figyelembe veszi és tiszteli mások véleményét

  • biztonsággal tudja kezelni az érzelmileg megterhelő szituációkat, konfliktushelyzeteket is, miközben megőrizni önbecsülését, és nem sért meg másokat

A tréning szakemberei:


Nyáriné Dr. Mihály Andrea


Tréner, business és management coach


Pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos


Venustus Pro Képző és Tanácsadó Kft.


Liptai Beáta


Tréner, business és management coach


Interculture Oktatói Bt.


 


Nyáriné Dr. Mihály Andrea, Tréner, business és management coach, Venustus Pro Képző és Tanácsadó Kft.


1967-ben született. 1992-ben szerzett orvosi diplomát. Évekig dolgozott orvoslátogatóként egy multinacionális gyógyszergyár hazai képviseleténél. Visszatérve az orvosi hivatáshoz 2000-ben szakvizsgát tett pszichiátriából. Ezt követően elvégezte a Magyar Viselkedés - és Kognitív Terápiás Egyesület (VIKOTE) pszichoterapeuta képző tanfolyamát, és 2009-ben pszichoterápiás szakorvosi képesítést szerzett.


2008-ban Business- és Management Coach-ként végzett a Dr. Bodó Training és Tanácsadó Kft. - az Európai Coaching Szövetség Magyarországon működő képző intézete - által szervezett kurzuson.


Közel 10 éve tart tréningeket elsősorban az értékesítés, vezetőképzés, érzelmi intelligencia-fejlesztés, stresszkezelés, kommunikáció, csapatépítés területén, valamint üzleti coachingot és szervezetfejlesztési tanácsadást végez.



Bővebb információ