Zamárdi Kalandpark Keresés / Térkép   

Zamárdi Kalandpark

Elérhetőség:
Cím: Zamárdi 8621 Siófoki út
Telefon: 84/345143 v. 20/4496831
Telefax: 84/345-143
Email:
Web:
http://www.zamardikalandpark.hu
Ilyen rendezvénye még nem volt!

Ha szeretné, hogy outdoor csapatépítése, továbbképzése, családi napja vagy akár partnertalálkozója ne a hagyományos unalmas helyszínen történjék, keresse meg a Zamárdi Kalandparkot, ahol egy Balaton közeli különleges helyszínen egyedi, emlékezetes, akár 150-200 fős rendezvényt tarthat dolgozói, ügyfelei, partnerei számára!
A Zamárdi Kalandpark Budapesttől 112 km-re, az autópályától és a vasútállomástól mintegy száz méterre, egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található, és szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére:közel 200 akadály, 1,5 km tó feletti csúszópálya, vizidodzsem és airball...
A Zamárdi Kalandparkban 130 cm alattiaknak három gyerekpálya, a nagyobbaknak (150 cm-ig) négy juniorpálya, a felnőtteknek pedig hat nagypálya áll a rendelkezésére. A biztonságos szórakozásról képzett animátoraink gondoskodnak: minden résztvevő védőfelszerelést valamint rövid "kiképzés" kap.
A balatoni kalandparkban legnépszerűbb persze a négy csúszópálya, amely könnyen megtalálható: a Tarzan-üvöltéstől visszhangzó terület felé kell menni.. Itt a repülni vágyók átszáguldhatnak a "Kisbalaton", egy csodaszép mesterséges tó fölött.
A tó azonban nemcsak dísz: a nagy kaliberű vízigéppisztollyal felszerelt vízidodzsemekbe ülve a kalandpályák izgalma felhőtlen kacagássá oldódhat!
Aki pedig már minden akadályt kipipált, annak további lehetőségeket tartogat a kalandpark: kemencében sült pizzával pótolhatja az elégetett kalóriákat, fényképezkedhet Zamar, a ZAMÁRDI Kalandpark kabalaszörnye társaságában, vagy az Emlékbázisban pólót vásárolhat, amelyen saját fotója virít, amint éppen hasítja a fák között a levegőt. De a kalandpark közvetlen szomszédságában akár lovagolhat vagy gokartozhat is.
A parkon belül megrendezett programok mellett, külső céges rendezvényhelyszínek meglátogatása is lehetséges. Ez lehet lovarda, vagy paintball pálya, de akár vitorlázással is egybeköthető a céges rendezvény a Balaton közeli fekvésének köszönhetően.

Aki tehát egy kis lógásra vágyik, annak irány a Zamárdi Kalandpark!



Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió