Hunguest Hotel Bál Resort**** Keresés / Térkép   

Hunguest Hotel Bál Resort****

Elérhetőség:
Cím: Balatonalmádi 8220 Bajcsy-Zsilinszky utca 14.
Telefon: 88/620-625
Email:
Web:
http://hunguesthotels.hu/hu/hotel/balatonalmadi/hunguest_hotel_bal_resort/

A kis létszámú csapatépítő tréningektől a több száz fős konferenciákig bármilyen céges rendezvény magas színvonalú megszervezésére és lebonyolítására kitűnően alkalmas Balatonalmádiban a Hunguest Hotel Bál Resort****.

Gyönyörű helyszín, saját Balaton-part, a tóra néző panorámás szobák, uszoda, wellness központ, kitűnő konyha és egy korszerűen felszerelt rendezvényközpont biztosítja, hogy ne csak hasznos, hanem emlékezetes napokat töltsenek el a résztvevők.

A fővárostól alig egyórányi autóúttal megközelíthető csendes környezetben 208 szoba biztosít egyedülálló kilátást a Balatonra, amely minden évszakban más és más élményt jelent. A legkorszerűbb technikával felszerelt 550 fős konferenciaterem mellett kisebb létszámú szekciótermek is használhatók, sőt a központ 600 nm-es Foyer előtere a kiállításokkal egybekötött rendezvények számára is ideális helyszínt biztosít. A legfelső szinten lévő exkluzív tárgyalóterem, a Lounge pedig csodálatos körpanorámával felső vezetői tréningek, üzleti megbeszélések különleges helyszíne.

A rendezvények étkezését elegáns Sirocco Éttermünkben, a Levante különteremben vagy jó idő esetén a Grill Teraszon biztosíthatjuk, ahol megkóstolhatják kitűnő konyhánk ínyencségeit, természetesen nemcsak a híres balatoni borokkal kísérve. A tanácskozások szünetében igény szerinti bekészítést biztosítunk, kávékülönlegességekkel, üdítőkkel, szendvicsekkel, aprósüteménnyel.

A konferenciák után wellness központunk uszodával, jakuzzival, masszázzsal és egyéb szolgáltatásokkal enyhíti a napi feszült munkát, és szívesen közreműködünk a vacsora utáni színvonalas esti programok, előadóművészek, zenés, táncos műsorok szervezésében és lebonyolításában.

Ha gyönyörű helyszínen emlékezetes rendezvény tökéletes megvalósulását szeretnék, keressenek meg minket telefonon vagy e-mailben és mi igyekszünk a legkülönlegesebb kívánságokat is teljesíteni a Hunguest Hotel Bál Resort****-ban.



Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió