Archív rendezvények -> Márciusban új Ptk. Éljünk az új szabályozás adta lehetőségekkel

Márciusban új Ptk. Éljünk az új szabályozás adta lehetőségekkel
Időpont:2014.02.11.->2014.02.11.
Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)
Szervező: Piac és Profit Kiadó Kft.

Elérhetőség:
Cím: 1134 Budapest, Dózsa György út 144..
Web: www.piacesprofit.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/2398400

Telefax: 1/2399595

Március 15.-én életbe lép az új Ptk., mely számos ponton változtatja meg az üzleti élet szabályait. A legfontosabb változásokról szakemberek szólnak részletesen. Időben megtudjuk tőlük, mit csináljunk másként, s milyen új lehetőségekkel élhetünk mindennapi üzletvitelünkben.

Témáink:

  1. A kft-k törzstőkéjének minimumának emelése az új és működők vonatkozásában. A törzstőke feltöltésének módjai (barterváltó, tagi hitel stb.). A törzsbetétek új meghatározása. A készfizető kezesség új kockázatai.
  2. A határokon átnyúló Ptk. A vállalatfelvásárlási és finanszírozási ügyletek könnyebbedése. Részvénytársasági változások. Biztosítékok új szabályozása. Új zálogjog. A zálogjogosulti bizományos.
  3. A föld és az épület egymástól függetlenedése. Ennek hatása az ingatlanfejlesztésre.
  4. A bizalmi vagyonkezelő intézménye. A cégtulajdonos vagyonának erős védelme. A vagyon feletti rendelkezési joggal élés új szabályai.

 

Továbbra is ”Üzleti kézfogó” a KKV-AKADÉMIA keretein belül:

A Piac & Profit konferenciái már nem csak a gyakorlati üzleti életben azonnal használható információkat, tudásokat ad át a résztvevőknek, hanem lehetővé teszi, hogy a konferencián megjelenők egymással is megismerkedhessenek, üzleti kapcsolatokat építsenek. Ennek érdekében a  Piac & Profit  továbbra is megrendezi a konferencia-résztvevők egymás közötti üzleti ismerkedését elősegítő “Üzleti kézfogó” programot.



További információ