Archív rendezvények -> Országos KKV Marketing akadémia

Országos KKV Marketing akadémia
Időpont:2017.03.23.->2017.05.02.
Helyszín: Magyar Marketing Szövetség
Szervező:

Elérhetőség:
Cím: , .
Web:
E-mail cím:

A Magyar Marketing Szövetség által alapított Országos KKV Marketing Akadémia az első olyan átfogó és hiánypótló kurzus Magyarországon, ahol a szakma legjobb szakértői közreműködésével, prémium és újszerű oktatást kaphat minden arra jelentkező marketingtevékenységet végző személy.

Az MMSZ célja egy olyan marketing tudásközpont létrehozása volt, ahol minden egy helyen megtanulható az eredményes és hatékony marketinghez. Az Akadémia célja, hogy a marketingtevékenységet végzők, legyen szó cégvezetőkről, marketingesekről, vagy bármely más munkatársról, naprakészen és átfogóan megismerhessék a legújabb marketing trendeket, elsajátíthassák a marketing legaktuálisabb területeit és legkorszerűbb technikáit.


Mestereket kívánunk képezni, mert tudjuk, hogy a marketinget nem lehet felületesen csinálni!


Az MMSZ-nél évek óta figyelemmel kísérjük, hogy milyen képzések érhetőek el a piacon, a sok - a marketing egyes területeire - specializált képzés mellett ez idáig hiányzott, egy a marketing fontosabb területeit összefogó és átfogó oktatási program. Akadémiánkat két éves előkészítő munka, a piac alapos feltérképezése, valamint az igények felmérése és meghallgatása után hívtuk életre.


A képzés kedvezményes részvételi díja: 272.000.-Ft+Áfa (340.000.-Ft.+Áfa helyett).

 A tanfolyam díja a 10 napos képzésen felül tartalmazza:

  • Elektronikusan megküldött tananyagot
  • Teljes ellátást (kávé, aprósütemény, ital) - egész napokon az ebédet is
  • Vizsgát a 10. és 11. napon
  • Oklevél kiállítását
  • 20% kedvezményt az Országos KKV Marketing Díj nevezési díjából
  • 15% kedvezményt a 27. Országos Marketing Konferenciára

A képzés 10 napos, melynek szakmai programjáról, előadóiról bővebb információ a www.kkvmarketingakademia.hu oldalon található. (A program változtatásának jogát fenntartjuk!)

A képzés március 23-án indul.

A képzést mindenképpen limitáltan, kis létszámban tartjuk, hogy a résztvevők családias légkörben hatékonyabban sajátíthassák el a sikeres marketing know how-ját. A megszerzett tudásról opcionálisan a képzés 10. és 11. napján vizsgát tehetnek a résztvevők. A sikeres vizsgát a Szövetség az általa kiállított oklevéllel igazolja.