Archív rendezvények -> Flottamenedzser - tréning

Flottamenedzser - tréning
Időpont:2019.12.04.->2019.12.05.
Helyszín: CEU (150 Budapest, Nádor utca 15.)
Szervező: Fórum Média Kiadó Kft.

Elérhetőség:
Cím: 1139 Budapest, Budapest, Váci út 91..
Web: forum-media.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/273-2090

Megfelelő a Cégautó Szabályzata?
Optimális a gépjárműpark-üzemeltetési rendszere?


 Magyarországon az utóbbi években ugrásszerűen megnőtt a céges üzemeltetésű járművek aránya, így folyamatosan növekszik a kereslet a flottamenedzserek iránt. Kifejezetten ilyen képzés egyetlen oktatási intézményben sem folyik, így a flottamenedzserek – más irányú végzettségük után – a gyakorlatban kénytelenek elsajátítani a szakma fortélyait. 
A járműpark optimális üzemeltetése, stratégiai döntések, költségcsökkentési javaslatok, okos Cégautó Szabályzat, a GDPR előírásainak megfelelő flottakövetés - egy jó flottamenedzsernek már közel sem csak a járművek üzemeltetésével és annak adminisztrációjával kell foglalkoznia! A Fleet Manager-re a beszerzési, kiválasztási folyamatban is aktív döntés előkészítő szerep hárul!
Vadonatúj képzésünk mindebben segít Önnek!

 Miért érdemes részt vennie a tanfolyamunkon?

Mert az intenzív képzésen a lényegre koncentrálunk: részletesen átvesszük a költségcsökkentési, beszerzési, biztosítási, adminisztrációs kérdéseket
Mert a tanfolyam során külön konzultációs lehetőséget is biztosítunk, így egyéni kérdéseire a szakértőink személyre szabott választ adnak.
Mert lépésről lépésre bemutatjuk azt is, milyen elemekből kell összeállítani egy minden lehetséges kockázatra kitérő, szakszerű Cégautó Szabályzatot!

Trénerek:

Csizmadia Péter, Car Fleet Coordinator, Graphisoft
Krucsó Mária, tájékoztatási kiemelt referens, Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Irányítás, Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztály (Dél-Budapesti Tájékoztatási Osztály)