Archív rendezvények -> Business and Finance Summit 2021 - CFO of the year

Business and Finance Summit 2021 - CFO of the year
Időpont:2021.09.08.->2021.09.08.
Helyszín: Anantara New York Palace Budapest Hotel
Szervező: Portfolio.hu konferenciák

Elérhetőség:
Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 46..
Web: www.portfolio.hu/rendezvenyek/
E-mail cím:
Telefon: 1/327-4080

KIEMELT TÉMÁINK

  • Magyar vállalatok üzleti és pénzügyi kilátásai a koronavírus-válság után
  • CFO-kerekasztal: a pénzügyi vezetők legfontosabb kihívásai 2021-ben és utána
  • Pénzügyi és működési hatékonyságnövelés a digitalizáció révén
  • MIÉRT JÖJJÖN EL?

    Gazdasági és pénzügyi ritmusváltást hozott nemzetközi szinten és a legtöbb magyar cég számára is a koronavírus-válság, talán nincs is olyan szeglete vagy szereplője a magyar gazdaságnak, amelyet érintetlenül hagyott volna. Egyes ágazatok egyértelmű nyertesként, mások elszenvedőként kerültek ki a járványból, egy valami azonban közös: a pénzügyi-gazdasági vezetők mindvégig a frontvonalból figyelték, olykor irányították is a változásokat. Az eltérő tapasztalatok szektorok és vállalatok közötti megosztása, az üzleti-pénzügyi eszmecsere rengeteg tanulsággal szolgálhat a sérülékenység csökkentése és a jövőbeni növekedés megtervezése szempontjából.

    A kapcsolatépítési lehetőségek mellett magas színvonalú előadásokkal, esettanulmányokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel járjuk körbe a hazai vállalatok legfontosabb működési és pénzügyi kérdéseit. Olyan egyedi rendezvényről van szó, amely kifejezetten vállalatoknak szól, nagyobb és kisebb cégek vezetői tudják megvitatni egymással tapasztalataikat. Idén kiemelt figyelem helyezünk a koronavírus-járvány utáni kilábalás pénzügyi és digitális kihívásaira és lehetőségeire, emellett hagyományainknak megfelelően a credit management aktuális dilemmái is fontos szerepet kapnak.

     

    Legyen Ön Magyarország legjobb CFO-ja, nevezzen díjunkra!

    Hamarosan kiderül, ki lesz az év vállalati pénzügyi vezetője Magyarországon. Szeptember 8-án, az ország legfontosabb pénzügyi vezetőit felvonultató Business and Finance konferencián kerül ugyanis átadásra a Portfolio és a Credit Management Group közös "CFO of the year" díja. A jó pénzügyi teljesítményt felmutató hazai vállalatok vezetői közül a zsűri által idén is a legfelkészültebbnek és legsikeresebbnek tartott gazdasági, pénzügyi igazgatót tüntetjük ki az eseményen. Rajta kívül a legjobbak pedig a CFO Master 2021 díjban részesülhetnek.kihirdetése
  • Zöld pénzügyek a magyar vállalatoknál
  • Credit management a törlesztési moratórium közben és után
  • Magyarország legjobb pénzügyi vezetőinek