Archív rendezvények -> 4. TikTok A-Z-ig: három teltházas workshop után újra!

4. TikTok A-Z-ig: három teltházas workshop után újra!
Időpont:2023.01.24.->2023.01.24.
Helyszín: Premier Kultcafé, 1085 Budapest, Üllői út 2-4.
Szervező: Kreatív - PHP Média Csoport

Elérhetőség:
Cím: 1037 Budapest, Szépvölgyi Irodapark - Montevideo u. 3/B..
Web: phpmedia.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/430-4500

TikTok A-Z-ig: három teltházas workshop után újra!

TikTok az elmúlt évben a social platformok rivaldafényébe került és a legtöbb márka és cég számára már nem az a kérdés, hogy jelen kell lenni, hanem az, hogy hogyan lehet kitűnni ebből a végtelenül sokszínű és hihetetlenül gyorsan változó tartalomözönből, mely - a felhasználók bevallása szerint - szinte addikciót tud okozni.

A még mindig impozáns elérés és engagement, a relatíve olcsó hirdetési lehetőség mágnesként vonzzák az üzleti felhasználókat is. A TikTok nagyhatalmú algoritmusának, mely dönt arról, hogy mi kerül a For You-ba megfejtése nem egyszerű feladat, sokszor úgy tűnik, mintha egy véletlen-generátor kedvét próbálnánk ellesni. Ezzel együtt vannak már cégek és márkák, akik már sikeresen kommunikálnak TikTokon, mások pedig csak a fogást keresik rajta.

Ami biztos, hogy a TikTok már rég nem csak a zenére tátogó tinik birodalma, a legvalószínűtlenebb szubkultúrák is megtalálhatók itt - és mint tudjuk egy-egy adott szubkultúra számodra, mint üzleti kommunikátornak egy fogyasztói szegmens.