Archív rendezvények -> Ásványvíz- és üdítőipari gyártástechnológia - és ami mögötte van

Ásványvíz- és üdítőipari gyártástechnológia - és ami mögötte van
Időpont:2010.01.26.->2010.01.27.
Helyszín: NH Hotel
Szervező: IIR Magyarország

Elérhetőség:
Cím: 1134 Budapest, Rózsafa u. 13. Klapka Irodaház.
Web: www.iir-hungary.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/4597334

Telefax: 1/4597301

Az üdítőitalok és gyümölcslevek gyártásához elengedhetetlen a maximális tisztaság, míg az ásványvizek palackozásánál fontosabb, hogy a gépek és a szűrőrendszerek kifogástalanul működjenek, amíg a kútból a palackig eljut a víz. A minőségbiztosítás, a technológiai újdonságok, fejlesztések - melyek alapját képezik a gyártásnak - mind hozzájárulhatnak a költségcsökkentéshez, hogy a piacon minőségi, de egyben eladható termék jelenjen meg. Ezekkel a kérdésekkel foglalkozik konferenciánk, mellyel gyakorlati tudást kívánunk nyújtani a szakemberek számára.
Részvételi díj (kedvezmények nélkül): 239.000 Ft +áfa