Archív rendezvények -> Ásványvíz- és üdítőipari gyártástechnológia - és ami mögötte van
Ásványvíz- és üdítőipari gyártástechnológia - és ami mögötte van | ||
Időpont:2010.01.26.->2010.01.27. | ||
Helyszín: NH Hotel | ||
Szervező: IIR Magyarország | ||
|
Elérhetőség: | |
Cím:
1134 Budapest, Rózsafa u. 13. Klapka Irodaház. Web: www.iir-hungary.hu E-mail cím: Telefon: 1/4597334 Telefax: 1/4597301 |
||
Az üdítőitalok és gyümölcslevek gyártásához elengedhetetlen a maximális tisztaság, míg az ásványvizek palackozásánál fontosabb, hogy a gépek és a szűrőrendszerek kifogástalanul működjenek, amíg a kútból a palackig eljut a víz. A minőségbiztosítás, a technológiai újdonságok, fejlesztések - melyek alapját képezik a gyártásnak - mind hozzájárulhatnak a költségcsökkentéshez, hogy a piacon minőségi, de egyben eladható termék jelenjen meg. Ezekkel a kérdésekkel foglalkozik konferenciánk, mellyel gyakorlati tudást kívánunk nyújtani a szakemberek számára.
|