A válság még nem ért véget az italpiacon és egyre inkább verseng egymással az ár és a minőség. Az ásványvízek és üdítőitalok piacán alapvetően fontos a minőségi elvároknak, szabványoknak való megfelelés, így minőségbiztosítás, mind az előállítás/gyártás során (összetevők, vegyületek, színezékanyagok határértéke), mind pedig a palackozás, csomagálás kapcsán (higiéniai kérdések).
A környezetvédelem előtérbe kerül az új hulladékgazdálkodási szabályozás kapcsán, továbbá a termékdíjat érintő új szabályozás kapcsán. A konferencia a minőségbiztosítási és környezetvédelmi kérdéseket járja körül, kitérve a fogyasztókat érintő és a piacon belüli hiteles tájékoztatásra, marketingre. |
Részvételi díj: 249.000 Ft + áfa
Szakképzési hozzájárulásból elszámolható-e: nem
|