Archív rendezvények -> Mfor Logisztikai kontrolling konferencia - Mutatók, költségek és adatok, mint a vállalati fejlődés sikertényezői

Mfor Logisztikai kontrolling konferencia - Mutatók, költségek és adatok, mint a vállalati fejlődés sikertényezői
Időpont:2011.10.25.->2011.10.25.
Helyszín: Danubius Hotel Gellért, Budapest
Szervező:

Elérhetőség:
Cím: , .
Web:
E-mail cím:

A mai vállalati gyakorlatban közhelynek számít, hogy amit nem mérünk, azon nem is tudunk javítani, illetve, ha nem monitorozzuk folyamatosan tevékenységünket, akkor nem vesszük észre, hogy hol hibázunk. Különösen igaz ez a vállalatok logisztikai folyamataira.
Ennek ellenére sok cég és logisztikai menedzser küzd azzal, hogy megtalálja a számára megfelelő mutatószámokat, előállítsa az ezek kalkulációjához szükséges adatokat, és költségalapúvá tegye a döntéshozatalt.
A most megrendezendő Logisztikai Kontrolling Konferencia apropója az a felismerés, hogy vannak olyan működő vállalati megoldások - mind módszertani, mind eszköz szempontból - amellyel egy vállalat élesebb szemmel tud rálátni a logisztikai folyamataira, hamarabb és pontosabban felismeri a hiányosságokat, illetve a fejlesztési lehetőségeket. Mindebből végül az következik, hogy pontosabban szállít majd a vevőinek, jobb alkupozíciója lesz a beszállítóival, javul a készletmenedzsmentje, és a raktárkihasználtsága és még számos előnyét felsorakoztathatnánk.

további információ