KÖSZÖNTŐ

Szeretettel köszöntjük a rendezvényszervezői szakma legáltalánosabb, többezer cég adatait tartalmazó portálján.

Az
Eventer.hu egyedülálló módon
kínál lehetőséget a rendezvénypiacon megjelenő szolgáltatók, illetve a felhasználók (elsősorban a cégek, de akár a rendezvényt, esküvőt, nagyobb partyt szervező magánszemélyek) számára, hogy széles körű és elfogulatlan információt szolgáltassanak, illetve ahhoz jussanak.

A portál részletes keresője segíti a különböző kategóriák és alkategóriák közötti eligazodást, hogy minél könnyebben megtalálhassák a speciális elvárásainknak megfelelő helyszínt vagy szolgáltatót, de ugyanúgy a szakmával kapcsolatos aktuális híreket, eseményeket, információkat, a nagyobb rendezvények és kiállítások részletes bemutatását, a hírleveleket, a szakmával kapcsolatos hasznosabb linkeket, a portálról küldött véleményeket, illetve a gyakran ismétlődő kérdésekkel kapcsolatos válaszokat (GyIK - FAQ).

Reméljük, hogy a szolgáltatók is még több aktuális szakmai információhoz juthatnak, felmérhetik, hogy mit is nyújtanak konkurenseik, kikkel lenne érdemes szakmai együttműködésre lépni, s mit is hasznos „eltanulni” más cégektől, esetleg hol, milyen feltételekkel lehet munkatársaikat tovább képezni stb.


Kérjük, aki még nem találja magát a portálon,
jelentkezzék a regisztráció menüpontra kattintva, s nézze meg, hogy a médiaajánlat milyen széles körű megjelenési lehetőségekről tájékoztatja!

Kíváncsian várjuk a felhasználók és a szolgáltatók
véleményét is, hiszen ennek segítségével tudjuk az
Eventer.hu portált javítani és továbbfejleszteni.

Szóval ha rendezvényről van szó, és számítógépe előtt ül, akkor hallgasson mottónkra:
EVENT ? ENTER EVENTER !

Kérjük, tekintse meg honlapunkat és - ha szüksége van szolgáltatásainkra - keressen meg minket mielőbb! Szakembereivel szeretettel várja:

Dr. Szentirmay László
ügyvezető igazgató