ADATVÉDELEM

Személyes adatainak védelme:

Tisztelt Látogatónk, amikor Ön az eventer.hu internetes portáljának oldalait böngészi, egyidejűleg adatot is szolgáltat portálunk számára. Az adatszolgáltatás részben automatikusan, részben on-line közvélemény kutató kérdőív kitöltésével, vagy hírlevél megrendelése útján történhet.

Ha azt a lehetőséget választotta, hogy információkat küldjünk Önnek, minden tőlünk kapott üzenet arra vonatkozó útmutatást is tartalmaz, hogy miként tud leiratkozni levelezőlistánkról, ha úgy döntene, hogy mégsem tart igényt szolgáltatásunkra.

Az egyetlen információ, amit automatikusan rögzítünk, a webhelyünk használatával kapcsolatos; ez névtelen, és kiszolgálónk naplófájljaiban található. Ezek a naplófájlok olyan általános információkat rögzítenek, mint például a webhelyünkön megfordulók száma, a látogatók web böngészőjének típusa és a letöltött fájlok száma, személyes adatokat azonban sohasem. E naplófájl adatok lehetővé teszik számunkra, hogy szolgáltatásainkat látogatóink igényeihez igazíthassuk.

Internetes hivatkozások:

Jelen webhelyünk más oldalakhoz is tartalmaz linkeket. Ezek kizárólag az Ön kényelmét szolgálandó biztosítják a más internetes oldalakra való csatlakozás lehetőségét. Az Eventer.hu ezen további kapcsolódó internetes oldalakat nem hagyta jóvá, azokat ellenőrizni nem tudja, így az oldalakért vagy azok tartalmáért vagy a felhasználásuk következményeiért felelősséget és garanciát nem vállal.

Tulajdonjog:

Az eventer.hu portálon található információk kizárólagos jogtulajdonosa a PROMO DATA Kft. A honlapon található anyagokat Ön nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni. A jogtulajdonos jogait akár bírósági úton is érvényesíti.

Az eventer.hu oldalon elhelyezett információk csak tájékoztatási célt szolgálnak. A  PROMO DATA Kft. a jelen oldalakat és azok tartalmát önmagukban, jótállás vagy garancia nélkül biztosítja. A PROMO DATA Kft. elutasít minden nyilatkozatot vagy felelősségvállalást legyen az kifejezetten kinyilvánított vagy sugalmazott, beleértve, de nem kizárólagosan a kereskedelmi forgalomba hozhatóságot érintő vagy egy adott célnak való megfelelőséggel kapcsolatos felelősséget. Továbbá a PROMO DATA Kft. nem garantálja, hogy a jelen oldalakon található anyagok pontosak, teljesek és időszerűek, mivel információink nagy része a felhasználóinktól származik, ezért az adatokért felelősséget nem áll módunkban vállalni.

Panaszok, sérelmek kezelése:

Köszönettel fogadunk minden észrevételt vagy javaslatot felhasználóinktól az eventer.hu portállal, annak tartalmával, illetve az információk szakmai vagy tudományos helyességével kapcsolatban. Kérjük, hogy bármilyen észrevételük van, osszák meg azt munkatársainkkal elérhetőségeink bármelyikén. Panaszok illetve sérelmek esetén a tulajdonosok kötelezik magukat, hogy minden esetben utána járjanak azoknak, és megpróbálják azokat minden rendelkezésre álló eszközzel békés úton orvosolni.

Vissza a lap tetejére  

Nyomtatható verzió