KIÁLLÍTÁSOK -> UKBA

UKBA
Időpont:2012.02.05.->2012.02.08.
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
Szervező: HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albetirsai út 10. (Expo tér 1.).
Web: www.hungexpo.hu
E-mail cím:

Az élelmiszeripar ismét bizonyította kitartását. Csütörtök óta épült a Foodapest és az UKBA kiállítás a HUNGEXPO A pavilonjában. Az építők munkáját a szervezők meleg teával segítették. Az áldozatos munkának köszönhetően vasárnap a havazás és a hideg ellenére megnyitották a kapukat a közönség előtt.

A szakmai sokszínűség mellett a látogatókat különleges egyedi építésű standok várják. A 7000 négyzetméteren helyet foglaló közel 200 kiállító közt a hazai üzletláncok mellett olasz, cseh, bolgár, román, lengyel, osztrák, német, belga, lett, nigériai és angol cégek is képviseltetik magukat.

A kiállítás megnyitóján Dr. Bognár Lajos, a Vidékfejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára elmondta, hogy a magyar kormányzat intézkedései révén kívánja felgyorsítani a minőség térnyerését az élelmiszerpiacon.
Siklósi Csaba, a HUNGEXPO kereskedelmi igazgatója, Pataki János, a Magyar Cukrász Ipartestület elnöke és Kurdi András a Magyar Pékszövetség elnöke egyet értettek abban, hogy nem lehet óvatos kis lépésekkel átugrani a gazdasági válság okozta szakadékot, csak egyetlen nagy ugrással, előrelendülve. Felhívták továbbá a figyelmet az egészséges táplálkozásra és a minőségi alapanyagok használatának fontosságára. Mindezek bemutatására és a tapasztalatok cseréjére megfelelő fórumot teremt a két szakvásár.

További információ