KIÁLLÍTÁSOK -> 19. Hortus Hungaricus Nemzetközi Kertészeti kiállítás és Vásár

19. Hortus Hungaricus Nemzetközi Kertészeti kiállítás és Vásár
Időpont:2012.09.21.->2012.09.23.
Helyszín: Flora Hungaria Nagybani Virágpiac
Szervező: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ

Elérhetőség:
Cím: 1146 Budapest, Dózsa György út 1..
Web: www.syma.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/460-1100

Telefax: 1/460-1160

A rendezvény a magyar kertészeti szakma legrangosabb szakkiállítása, ahol a legfontosabb kertészeti termékcsoportok, szolgáltatók mutatkoznak be újdonságaikkal. A nagy hagyományokkal, komoly múlttal rendelkező szakmai kiállítás bizonyára az idén is sok szakembert, és a közönség széles rétegét vonzza majd szeptember 21-23. között Szigetszentmiklósra.

 A kiállítás fontos találkozási pontot jelent az ágazat hazai és külföldi szakemberei számára. A termékek és szolgáltatások mellett a virágkötészetben, kertépítészetben jelen levő trendek is bemutatásra kerülnek. A hagyományos programok és kiállítók mellett több újdonság is várja a szakmabelieket és a nagyközönséget az őszi kiállításon.

A kiállítás keresztmetszetet ad a hazai dísznövénytermesztésről és kínálatról, valamint az ágazathoz kapcsolódó kiegészítő termékek piacáról is. A kiállító egyéni cégek üzleti sikere mellett a kiállítás fontos célja a lakosság körében a kertészeti termékek fogyasztásának ösztönzése, az ízlés formálása, termékekkel, felhasználásukkal kapcsolatos szaktudás átadása.

A kiállítás termékcsoportjai: vágott virág, cserepes dísznövény, faiskolai termékek, szaporítóanyag, táj- és kertépítészet, kertészeti technika, szárazvirág, gyógy és fűszernövény, friss és feldolgozott zöldség és gyümölcs, tápanyag-utánpótlás, növényvédelem, csomagolás és dekoráció.

További információ