KIÁLLÍTÁSOK -> BUDATRANSPACK

BUDATRANSPACK
Időpont:2013.10.01.->2013.10.03.
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
Szervező: HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albetirsai út 10. (Expo tér 1.).
Web: www.hungexpo.hu
E-mail cím:

A BUDATRANSPACK, a csomagolóipar és a logisztika legrangosabb hazai kiállítása, valamint a PRINTEXPO, a nyomdaipar és digitális technológia legnagyobb magyarországi fóruma újra nyitja meg kapuit 2013. október 1-3. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A kiállítások immár huszonhatodik és tizenötödik alkalommal biztosítanak egyedülálló lehetőséget a csomagolóipar és logisztika, valamint a nyomdaipar és digitális technológia szakterületeken működő vállalkozások szakmai találkozására, tapasztalataik megosztására, a meglévő üzleti kapcsolatok ápolására, új partnerek felkutatására, az iparág legújabb trendjeinek, technológiáinak és innovatív megoldásainak bemutatására.

Idén a BUDATRANSPACK és PRINTEXPO szakkiállításokkal egyidőben kerül megrendezésre a BUSINESS EXPO, mely a kis-, és középvállalkozások mindennapi problémáira kínál teljeskörű megoldást.

E három rendezvény közös célja: segítségnyújtás a vállalkozásoknak a sikeres üzletmenethez és a konkrét üzletkötések fellendítése.

Az elsődleges látogatói kör: kis- és középvállalkozások, a csomagoló ipar, a logisztika, valamint a nyomda-, papíripar és a digitális technológia szak -és üzletemberei.


Bővebb információ