KIÁLLÍTÁSOK -> XIII. Dental World Budapest

XIII. Dental World Budapest
Időpont:2013.10.17.->2013.10.19.
Helyszín: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ
Szervező: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ

Elérhetőség:
Cím: 1146 Budapest, Dózsa György út 1..
Web: www.syma.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/460-1100

Telefax: 1/460-1160

A XIII. Dental World Budapest, 2013. október 17-19-én kerül megrendezésre, ahová szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki a fogorvostudomány fejlődését és a szakma újdonságait figyelemmel szeretné kísérni, illetve tudását folyamatosan gyarapítani kívánja.

Közép-Kelet-Európa szívében, Budapesten, a fogászati turizmus európai központjában a fogászat nagy találkozóját, a Dental World Nemzetközi Továbbképző Konferenciát és Fogászati Szakkiállítást 13. alkalommal rendezzük meg. Helyszíne a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ.

Évről évre bővül a kiállítók száma, már több mint 200 standon közel 250 magyar és külföldi fogászati gyártó és forgalmazó mutatja majd be legkorszerűbb termékeit, berendezési tárgyait, eszközeit és anyagait, valamint ismerteti újdonságait, kínálja termékeit. Jelen lesznek mindazok a cégek, amelyek a fogorvosokban, a fogtechnikusokban, a szájhigiénikusokban, illetve a fogászati asszisztensekben partnereket, leendő ügyfeleket látnak.

A Dental World a folyamatos továbbképzésre, valamint a legkorszerűbb fogászati anyagok, műszerek, berendezések megismerésére és beszerzésére egyszerre, egy helyszínen, egy nagy szakmai rendezvény és találkozó keretében nyújt 2013-ban már 13. éve lehetőséget, három napot a fogászat szolgálatában!

Bővebb információ