RENDEZVÉNYEK -> Ki vagyok én, s ki vagy te?

Ki vagyok én, s ki vagy te?
Időpont:2015.06.18.->2015.06.18.
Helyszín: BCM Nagykereskedelmi és Konferenciaközpont
Szervező: Piac és Profit Kiadó Kft.

Elérhetőség:
Cím: 1134 Budapest, Dózsa György út 144..
Web: www.piacesprofit.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/2398400

Telefax: 1/2399595

Konferenciaközpont telefonszám: +36 1 239 9597 www.piacesprofit.hu

A személyiségismereti tréninget azoknak a vezetőknek ajánljuk, akik már sok vezetői tréningen hallották, mennyire fontos, hogy saját és munkatársaik személyiségjegyeivel, attitűdjükkel, karakterükkel tisztába legyenek. De ettől még nem jutottak előbbre. Az általánosan használt tesztek kevés alaptípusával csak az egyes ember karakterének, erősségeinek felszínes megismeréséhez juthatunk el. Mélyebb, bonyolultabb elemzésre és végeredményre jutó személyiségfeltáró rendszerek is léteznek, melyek segítségével a pozícióra pontosan alkalmas munkatárs-kiválasztást és sikeresebb emberi (üzleti) kapcsolatokat lehet elérni.

Saját vezetői, emberi képességeinkkel, személyiségünkkel harmonizáló, ahhoz illő, vagy azzal ütköző emberi, munkatársi viszonyainkra is magyarázatot találhatunk a tréningen bemutatott két karakterológiai rendszerrel.

Ki vagyok én, s ki vagy te?

Ismerd meg magadat és munka(ember)társaidat!

 BKIK IX. Bank, Biztosítás és Vagyongazdálkodás Osztály – Piac & Profit

 

Személyiségismereti tréning nem csak vezetőknek 

Időpont: 2015. június 18.  9.30−16.00
Helyszín: BCM Nagykereskedelmi és Konferenciaközpont (XV. Szentmihályi út, 171. 3. emelet) Korlátlan ingyenes parkolási lehetőség.

Támogatja: BKIK XXVIII. Általános Pénzügyi Szolgáltatás Osztály

Program

9.00−9.30 Regisztráció

9.30−12.30 Egyszerű, praktikus pszichológiai karakterrendszer: Enneagram.

Tréner: Szafner Zsuzsanna személyiség-kódfejtő, karakter elemző, Super Sense Kft.

1. Az Enneagram különböző személyiségtípusai, összefüggéseik, a személyiségtípusok működése, különbözősége és harmonizálása a többivel. A legrészletesebb személyiségtipológia gyakorlati alkalmazása interaktív módon.

2. Emberi problémák és az azokra adott válaszok kulcsa. Emberi, munkahelyi problémák esetei és megoldások a praktikus eszközrendszerrel.

3. A hatékony karakterfelismerés és előnyei a csapatmunkában. Hogyan lehet másokat, magunkat gyorsan beazonosítani a karakterrendszerrel, s az mit eredményez?

4. Saját karakterek meghatározása. Felismerések, miben hasonlítunk és különbözünk másoktól, mire vagyunk a legjobban összerakva.

5. A személyiségismeret eredményességének tudatosítása. Az elfogadóbb, empatikusabb, megértőbb emberré válás előnyei. Segítség a döntéshozatalban, a kommunikációban, a konfliktuskezelésben és a csapatépítésben.

6. Gyakorlati foglalkozás: a résztvevők személyiségének elemzése egyenkénti és csoportos megközelítésben (önkéntes alapon). Játékos csapattag-meghatározás.
 

13.00−13.30 Ebédszünet


13.30− 16.00 Spirituális-pszichológiai-energetikai karakterrendszer:
A 7 sugártan és az 5 dimenziós ember a metafizika
gyakorlati megközelítésben

Tréner: Ruzsa Ágota Éva személyiségfejlesztő coach és facilitátor, SoL Intézet.

1. A különböző energiák mentén rendeződő személyiségtípusokat ábrázoló 7 sugár és azok összefüggéseinek ismertetése. Személyiség-megközelítés a maga teljes és komplex energiaösszhangjában.  

2. Hogyan láthatunk rá a személyiségünkben rejlő feladatunkra, szervezeteink kollektív mintázatára, és a hazai és nemzetközi fejlődés korszakos változásaira. Emberi (családi, nemzeti és munkahelyi) nehézségeink eredői. A problémákra adott válaszok kulcsa.

3. Hogyan lehet az emberek energiáit kiegyensúlyozottan és összehangoltan társítani, hogy együtt felbecsülhetetlen erőt legyenek képesek működtetni? Nehézségek, ha az energiák kioltják egymást, vagy éppen az energia torz és árnyékos oldala érvényesül.

4. Helyes önmeghatározás. Hogyan lehet másokat, magunkat jól beazonosítani a 7 sugártan értelmezési mezőjében, és ez mit eredményez?

5. A más-más karakter alá tartozás felismeréséből és megértéséből eredő előnyök. Saját magunk és mások elfogadása, megértése és a hatékony együttműködés összefüggései.

6. Gyakorlati foglalkozás: a résztvevők személyiségének elemzése egyenkénti és csoportos megközelítésben (önkéntes alapon). Játékos csapattag-meghatározás.

Ez a módszertan az európai metafizika iskolából, R. Assagioli, olasz pszichológus, a pszichoszintézis megalapítója, Jung és A. A. Bailey tanítványa által a múlt század óta rengeteg embernek adott élete teljesebb megértéséhez alapvető rendszert és útmutatást.

Nem fogsz unatkozni! Változatos, játékos és egyben tanulságos feladatok egyéni és közös megoldása! 

A tematikatervezet változtatási jogát fenntartjuk.

Regisztrálok a rendezvényre

Részvételi díj: 25.000.- Ft + áfa/fő

2015. május 29-ig, Early Bird kedvezményes részvételi díj:
16.000.- Ft + Áfa/fő

(Egy cégtől egyszerre, egy időben több jelentkező esetén a második főtől 50 %-os kedvezmény!)

A tréningen résztvevők számára az összes előadás utólag letölthetővé válik. Hasznos segédanyagokat kapnak az ott tanultakról. A résztvevők egész napi ellátást és egy éves Piac & Profit digitális előfizetést kapnak.

A részvételi díj tartalmazza a fogyasztás költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel.

További felvilágosítás és információ:

Tel. : (1) 239 - 9597, E-mail: konferencia@piacesprofit.hu

 

Üzleti Etikus Cégek Fóruma


Orosz – FÁK-országok Üzleti Fórum


AJÁNLÓ

Következő klubnapunk:
június 9.


Aktuális lapszámunk:


Csatlakozzon hozzánk!

Piac és Profit Kiadó Kft., 1152 Budapest, Szentmihályi út 171. III. emelet 3.11.
www.piacesprofit.hu | konferencia@piacesprofit.hu
Telefonszám: +36 1 239 9597