RENDEZVÉNYEK -> Történetmesélés az üzleti életben

Történetmesélés az üzleti életben
Időpont:2016.11.30.->2016.11.30.
Helyszín: Aquincum Hotel Budapest
Szervező: HVG Kiadói Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 14.
Web: www.hvg.hu
E-mail cím:

A legnagyobb márkák, a legsikeresebb cégek, a leghatékonyabb üzletkötők mind történeteket mesélnek ügyfeleiknek, mert tudják, hogy a történetek fedik fel legjobban az ötletekben rejlő lehetőségeket. Egy izgalmas „sztori” akár üzleti sikerünk kulcsa is lehet – ehhez azonban tudnunk kell, hogyan meséljük el.

Lehetnek bármennyire nagyszerű ötleteink, ha nem tudunk velük másokat inspirálni, bevonni, nem érjük el céljainkat.  Az ötletek a 21. század valutái – a tudásalapú gazdaságban mindenki pont annyira értékes, mint a gondolatai. Éppen ezért az a képesség, hogy ötleteinket történetekbe ágyazva tudjuk átadni, ma fontosabb, mint valaha.

Sokszor halljuk: hogyan magyarázhatnám el a projektemet, mutathatnám be a szolgáltatásomat vagy termékemet 5 percben? Hogyan győzzem meg a velem szemben ülőt, hogy legyen a partnerem, kössön velem üzletet mindössze ennyi idő alatt? A kulcs a történeteinkben rejlik, hiszen a legjobb beszélgetéseknek mindig egy történet a kiindulópontja. Egyetlen történet, ha jól mesélik, hatásosabb és emlékezetesebb a legátfogóbb prezentációnál, legrészletesebb beszámolónál. 

A szeminárium arra ad választ, hogy miként lehet a történetmesélést hatékonyan alkalmazni üzleti és értékesítési környezetben a figyelem megragadására és a munkatársaink mozgósítása érdekében.

http://konferencia.hvg.hu/tortenetmeseles-az-uzleti-eletben.html#utm_source=item&utm_medium=email&utm_campaign=15920&utm_content=gomb_megnezem_motivacio