RENDEZVÉNYEK -> Az Új Közbeszerzési Törvény tapasztalatai

Az Új Közbeszerzési Törvény tapasztalatai
Időpont:2016.09.28.->2016.09.28.
Helyszín: IIR
Szervező: IIR Magyarország

Elérhetőség:
Cím: 1134 Budapest, Rózsafa u. 13. Klapka Irodaház.
Web: www.iir-hungary.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/4597334

Telefax: 1/4597301

Mindezek eredményeképpen szélesedik azon vállalatok köre, akik részt vehetnek ajánlattevőként egy közbeszerzési eljárásban, mindemellett az alvállalkozói kör bevonásához kapcsolódóan is számos kérdés merül fel szakmai oldalról: a szerződéses viszony, felelősség, kifizetések, ÁFA megfizetése és referenciák igazolása tekintetében.

A hazai és az EU által támogatott projektek kapcsán is jelentős változást eredményezett az Új Kbt., hiszen a 25 millió forint összeghatár fölött már kötelezően kell közbeszerzést alkalmaznia a támogatott cégeknek, míg ez eddig nem volt így, valamint változott a kivételek köre is e tekintetben.

Továbbá vannak olyan, a szerződésmódosításhoz kapcsolódó kérdések, amelyek szintén nehézséget jelenthetnek jótállás és esetleges jogorvoslatok kapcsán.

Többek között ezeket a megváltozott szabályozási környezeti és gazdasági változásokat veszi sorra rendezvényünk kormányzati, hatósági, hivatali, szolgáltatói előadások és vállalati ESETTANULMÁNYOK által választ keresve a felvetett kérdésekre.