RENDEZVÉNYEK -> 27. Országos Marketing Konferencia

27. Országos Marketing Konferencia
Időpont:2016.11.17.->2016.11.18.
Helyszín: Park Inn Budapest Hotel - 1138 Szekszárdi u. 16-18.
Szervező:

Elérhetőség:
Cím: , .
Web:
E-mail cím:

 Mondj igent a szakma 

„A Nagy Marketing Vágta” 

c. konferenciájára!

A marketing egy olyan vágta, ahol nincs célszalag” – mondta a világhírű marketing guru, Philip Kotler.


A 27. Országos Marketing Konferencia és a Marketing Masters célkitűzése, hogy hozzásegítse, inspirálja, támogassa a marketing területén kellő becsvággyal dolgozókat, hogy rájuk ne egy véget nem érő futam várjon és hogy át tudják szakítani azt a bizonyos célszalagot. 

A marketing olyan, mint egy izmos testfelépítésű, atlétikus alkatú telivér, amely elsősorban vágtában dinamikus, és amely a világ egyik leggyorsabban fejlődő szakmájává vált. Egy igazán jó zsoké rátermettségével segíti „lovát”, cégét, márkáját a minél jobb eredmény elérésére. A nagy vágtázásban segíti megtalálni és megteremteni a pillanatot, amikor a megfelelő üzenet találkozik a hozzáillő fogyasztóval.

De nemcsak a szakmánk vágtázik, hanem társadalmunk generációi is, legyen szó „X-esekről”, „Y-osokról”, vagy „Z-sekről”, hívjuk őket digitális- bevándorlóknak, vagy bennszülötteknek, vagy akár távolmaradóknak. Korunk fogyasztóinak időből van a legkevesebb, éppen ezért a velük való pillanatnyi találkozás megtalálása a legnehezebb marketing kihívás.

A Nagy Marketing Vágta, november 17-18-án segít Neked megtalálni azt a pillanatot, amire már régóta vágysz!

A 27. Országos Marketing Konferencia másnapján, a Marketing Masters-en platformot adunk Magyarország legsikeresebb marketingvezetőinek, hogy előadásaik keretében bemutassák a legújabb marketing trendek szakmailag helyes marketing gyakorlatait, hogy igazi véleményvezérként osszák meg gondolataikat a marketing területeinek jövőbeni alkalmazásáról, valamint alakítsák a marketing irányzatait és edukálják, inspirálják a marketingeseket, márkatulajdonosokat, marketingtevékenységet végzőket.

A kétnapos szakmai rendezvény programstruktúrája garantálja a sikeres felkészülést az előttünk álló esztendőre. 

Ízelítőül a plenáris ülés előadóiból: Dr. Papp-Váry Árpád, Sas István, Dr. Törőcsik Mária, Szarvas László.

Tekintsd meg a teljes előadói listát!

Bármi is érdekeljen Téged és kollégáidat, azt nálunk meg fogod találni! Két napon, egy helyen találkozik a marketingszakma. Legyél Te is ott, mint marketing-döntéshozó, -szakember, - tanácsadó, -szolgáltató, -oktató, -cégvezető, - érdeklődő!
Mondj igent a szakma konferenciájára!

Bővebb információ