RENDEZVÉNYEK -> Proaktív csapat építése és vezetése

Proaktív csapat építése és vezetése
Időpont:2016.10.24.->2016.10.25.
Helyszín: IIR
Szervező: IIR Magyarország

Elérhetőség:
Cím: 1134 Budapest, Rózsafa u. 13. Klapka Irodaház.
Web: www.iir-hungary.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/4597334

Telefax: 1/4597301

Vezetői készségfejlesztő tréning


Ön is szeretne olyan beosztottakat, akik

  • képesek önállóan dolgozni és menedzselni teendőiket?
  • meghozzák a szükséges döntéseket és felelősséget is vállalnak érte?
  • törekednek a probléma megoldására, és nem a vezetőtől várják a megoldást?
  • folyamatosan törekszenek arra, hogy jobban és hatékonyabban dolgozzanak?

A hatékonyabb munkafolyamatok, a profitabilitás növelése és a költséghatékonyság bűvkörében minden menedzser arra vágyik, hogy csapata tagjai proaktívan hozzájáruljanak a sikerhez. A nagyobb proaktivitás nagyobb produktivitást is hoz magával, ami pedig szükségszerűen a pénzügyi eredményekben is meglátszik, ezzel boldogabbá téve a tulajdonosi kört és nyugodt éjszakákat okozva a menedzsmentnek. De hogyan fokozható a proaktivitás?

 

Hogyan építsünk proaktív csapatot? A két napos tréning kiváló lehetőséget kínál a teammunka hatékonyságának növelésére és ezzel az üzleti eredmények optimalizálására.

 

Sütöri Ágnes, szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach  – Flow Csoport

 

„Szeretem a kreativitás, az alkotás, a születés pillanatait. Szeretem azokat generálni és átélni, szeretek bennük intenzíven jelen lenni. Az ilyen pillanatok után valamit másképp gondolunk önmagunkról, másokról, a világról.
Kitalálunk, megalkotunk, létrehozunk valamit – kollégáimmal, ügyfeleimmel, a résztvevőkkel, a közönséggel, barátaimmal, családommal – közösen. Lehet az egy hatékony csoportos technika, egy nem konvencionális szervezet, egy új coaching-módszer, egy megérintő playback-színházi előadás, vagy éppen egy életteli saláta, egy meglepően fűszerezett húsleves. A kreatív energiáinkat felszabadítva, egymást inspirálva együtt lenni – az én életemben ez hozza a legjobb eredményeket, ez adja a legtöbb örömöt.”

 

A tréning részletes tematikáját keresse weboldalunkon!