RENDEZVÉNYEK -> SalesTech Konferencia

SalesTech Konferencia
Időpont:2017.09.21.->2017.09.21.
Helyszín: Budapest Music Center
Szervező: SalesTech Budapest

Elérhetőség:
Cím: Budapest, .
Web: salestecheurope.com
E-mail cím:
Telefon: 30/938-2899 v. 20/532-5445

A SalesTech Budapestet azért hoztuk létre, hogy sales igazgatók számára iparágfüggetlen szakmai fórumot teremtsünk. Az értékesítés egy szakma. Ösztönzés, pipeline menedzsment, leadgenerálás, ügyfélminősítés, ügyfél edukáció, CRM használat vagy épp a közösségi média kihasználása minden értékesítési vezetőt érint. Erről szól a SalesTech Budapest.

Hiánypótló, tudásmegosztó, praktikus tartalommal készülünk 3 fő témában:

Közösségi média, modern technológia és automatizáció az értékesítés szolgálatában

Mindenki fent van az interneten. Értékesítőként, sales vezetőként mit mutatunk meg magunkról? Használjuk legalább úgy az online teret, ahogy a vevőink?

A digitális átállás csak múló hóbort, új eszközök tára vagy szemléletváltás?

Tartalommegosztás, ügyféledukáció az online térben, inbound leadgenerálás avagy az értékesítés és a marketing kapcsolata.

Az ügyfelek hasznos információt keresnek online és megkérdezik ismerőseiket rólunk. 70%-uk már döntött a vásárlásról, mielőtt felveszi a kapcsolatot az értékesítővel. Ha nyerni akarunk, egyetlen esélyünk van: a salesnek együtt kell működnie a marketinggel, és lefölöznie a minőségi leadeket.

Oldskool értékesítés: motíváció és ösztönzés, értékesítők fejlesztése, meggyőzés és kapcsolatmenedzsment.

Itt az internet, a mobil, a közösségi média és a mesterséges intelligencia alapú előrejelzés. De minden hiába, ha szakmailag nem vagyunk a csúcson. Az értékesítésben csak akkor nyerhetünk, ha motiválni tudjuk az embereinket, megfelelően képezzük őket és segítjük őket a teljesítménycéljaik elérésében.


TED színvonalú 15 perces előadások három témakörben, és ezt követően a résztvevők három, 41 perces workshop közül választhatnak, hogy mélyebben megismerjék az adott témát. A workshopok után pedig különböző témákban beszélgetésekbe csatlakozhatnak be.