RENDEZVÉNYEK -> Üzleti elemzések és az Excel, valamint a PowerPivot lehetősége

Üzleti elemzések és az Excel, valamint a PowerPivot lehetősége
Időpont:2018.03.20.->2018.03.22.
Helyszín: IIR
Szervező: IIR Magyarország

Elérhetőség:
Cím: 1134 Budapest, Rózsafa u. 13. Klapka Irodaház.
Web: www.iir-hungary.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/4597334

Telefax: 1/4597301

Az üzleti életben a feldolgozott adatokat gyorsan értelmezhető módon kell közzétenni. Ez a képzés ehhez nyújt segítséget. A fő szempont az adatok hatékony feldolgozása, a megfelelő adatfeldolgozási eszközök kiválasztása és az eredmények közzététele minél könnyebben értelmezhető formában. Ez a képzés túlmutat az Excel napi gyakorlatában alkalmazott ismereteken. Különös figyelmet fordítunk az Excel 2013 új lehetőségeire.

 A képzés nagyobb témakörei: Tömbképletek / Tartománynevek használata / Dash Board / Adatbázis / Adatszemléltetési módok / Diagramok / Power View


Az Excel 2010-ben ingyenesen letölthető bővítményként érhettük el a PowerPivot szolgáltatást. Az Excel 2013-ban ez az eszköz már a program alapértelmezett eleme. Ennek az eszköznek a segítségével többféle adatforrást dolgozhatunk fel közvetlenül az Excel-ben. Adatbázisokhoz férhetünk hozzá, és több rekordnyi adatot dolgozhatunk fel annál, mint ami egy Excel munkalapon elférne. A PowerPivot tehát az adatfeldolgozás hatékony eszköze lehet a napi feladataink ellátása során.

 

A képzés nagyobb témaköreiAdattárolási formák / A PowerPivot környezet / Adatforrások / Munka a PowerPivot adatokkal / PowerPivot kimutatás / A kocka függvények


A két napos, illetve egy napos képzésre egyenként, illetve kompletten a három napra is biztosítjuk a regisztráció lehetőségét!