RENDEZVÉNYEK -> Online Marketing Management – szeminárium

Online Marketing Management – szeminárium
Időpont:2020.03.24.->2020.03.25.
Helyszín: IIR
Szervező: IIR Magyarország

Elérhetőség:
Cím: 1134 Budapest, Rózsafa u. 13. Klapka Irodaház.
Web: www.iir-hungary.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/4597334

Telefax: 1/4597301

Lead generálás - Népszerűség növelés – Csatornakezelés

Tartalom - a megfigyeléstől a kommunikációig

  • A tartalom közzétételének folyamata
  • Hogyan kommunikáljunk érthetően?
  • A vállalati tartalomgyártás eszközkészlete a gyakorlatban

Ügyfél-párbeszéd és Community Management

  • A közösségi média válsága, hogyan lehet elkerülni azt?
  • A közösségi médiában folytatott párbeszédek sikertényezői

Kiknek ajánljuk a képzést?

Minden olyan szakembernek, aki marketing-, brand és termékmenedzserként átfogó képet szeretne kapni a hatékony online marketing eszköztáráról. A szeminárium hasznos lehet a kis- és középvállalkozások vezetői számára, akik új lehetőséget keresnek árbevételük hatékony bővítésére, valamint nagyvállalatok marketingeseinek, akik a marketingrészlegen belül az online eszközök eredményes alkalmazásáért felelnek.

A szeminárium tartalmához

Az online marketing ma a digitális alfája és omegája a cégek és termékeik bemutatásának hálójában. Ennek eredményeként több a digitális marketing szakértő, mint a megkérdezett alkalmazott. Mikor, hol és hogyan tudják az ügyfelek és a látogatók a különféle eszközöket elérni és hogyan tudnak velük kommunikálni, hogy végül az ügyfél sikereiről és ne a kudarcairól hallhassunk.

Csak a megfelelő stratégiával és együttműködéssel, releváns tartalmakkal és személyes történetmeséléssel, a megfelelő platformon lehet elérni a célközönséget. Ezzel fokozva a figyelmet és a tartózkodás hosszát. Ezeket a feladatokat végzik az Online Marketing Menedzserek.  Bizonyos adatok automatizálhatók és igénybe vehetik a mesterséges intelligenciát. Ezek segítségével könnyíthetjük a célközönség egyszerűbb megértését.