RENDEZVÉNYEK -> Ipar 4.0 - Hatékonyságnövelés digitális megoldásokkal – online konferencia

Ipar 4.0 - Hatékonyságnövelés digitális megoldásokkal – online konferencia
Időpont:2021.03.31.->2021.03.31.
Helyszín: Portfolio.hu --- online
Szervező: Portfolio.hu konferenciák

Elérhetőség:
Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 46..
Web: www.portfolio.hu/rendezvenyek/
E-mail cím:
Telefon: 1/327-4080

Kiemelt témáink

  • Hol tart az Ipar 4.0? Mi a szerepe az ipari digitalizációban?
  • Milyen fejlesztésekkel növelheti a gyártási hatékonyságát?
  • Hogyan hasznosíthatja a mesterséges intelligenciát hatékonyságnövelésre?
  • Mit jelent a valós idejű helymeghatározás, hogyan segíti az automatizált ipari rendszereket?
  • Gyorsabb és okosabb az embernél? – kameraszenzoros rendszerrel automatizálhatja a gyártás egyes fázisait!
  • Hogyan adaptálódhat a gyártás a vevői igények, elvárások, műszaki tartalom gyakori változásaihoz?
  • Milyen intelligens megoldásokat kínálunk a dolgozók, operátorok teljesítményének követésére illetve a folyamatok nyomon követésére?

Miért jöjjön el?

Szeretné újragondolni a növekedési lehetőségeit?

Vegyen részt online konferenciánkon, ahol bemutatjuk, hogyan fejlesztheti ipari technológiáit innovatív, ugyanakkor meglévő gyártókörnyezetekbe könnyen integrálható fejlesztéseinkkel, és miként vonhat be öntanuló intelligenciával rendelkező megoldásokat gyártási folyamataiba. 

A 4iG 4iOP platform termelőcella-optimalizáló, energiamenedzsment, valamint kameraszenzoros rendszerének köszönhetően gazdaságosan növelheti gyártási hatékonyságát a sorbanállási, torlódási problémák elkerülésével, optimális tárolási helyek és útvonalak meghatározásával, továbbá a kapacitáselemzés és tervezés fejlesztésével. Megoldást kínálunk a gépállások és nem tervezett meghibásodások előrejelzésére, intra-logisztikai veszteségek láthatóvá tételére, állásidő objektív mérésére és okainak feltárására. Részletesen ismertetjük a gyártási finomtervezés és a valós idejű helymeghatározás előnyeit, működési elvét, valamint bemutatjuk a Siemens termelés-végrehajtási rendszerét. 

A minőség-ellenőrzés automatizálását elősegítő megoldásaink bemutatása mellett, szakértőink megmutatják majd azt is, hogy döntéstámogató eszközeink hogyan segítik hozzá Önt és munkatársait a jó döntések meghozatalához és események gyors és szabályozott eszkalációjához. 

Megismerkedhet a 4iG Ipar 3.0 és Ipar 4.0 gyártástechnológiai megoldásaival, mely - a 4iOP Digitális platformja segítségével - a közepes- és nagyvállalatok teljes IT életciklusára biztosít kész és testre szabott szolgáltatásokat.

Csatlakozzon ingyenes konferenciánkhoz, melyen bemutatjuk, hogyan növelheti termelése hatékonyságát a legújabb digitális platformok segítségével! A rendezvényen a 4iG és a Siemens szakértői az Ipar 4.0 integrált gyártósori megoldásainak előnyeit, és működési elvét ismertetik elméletben és demo bemutatókon keresztül: