RENDEZVÉNYEK -> A magánegészségügy helye a reformfolyamatban – online konferencia

A magánegészségügy helye a reformfolyamatban – online konferencia
Időpont:2021.04.14.->2021.04.14.
Helyszín: Portfolio.hu --- online
Szervező: Portfolio.hu konferenciák

Elérhetőség:
Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 46..
Web: www.portfolio.hu/rendezvenyek/
E-mail cím:
Telefon: 1/327-4080

Kiemelt témáink

  • A magánegészségügy aktuális helyzete: reformlépések szolgálati jogviszony, bérrendezés, magán és állami ellátás kapcsolata
  • Orvosok a döntés után
  • Magánszolgáltatók: konszolidáció előtt
  • Az egészségbiztosítók szerepe a magánegészségügyben
  • Az orvos-beteg-szolgáltató háromszög: mi befolyásolja a kapcsolatokat
  • Ellátásszervezés a magánegészségügyi szolgáltatóknál

Miért jöjjön el?

Kivételes év volt a magánegészségügyi szektor számára a 2020-as, és nem csak a koronavírus-járvány miatt. A kormány ugyanis belevágott az egészségügyi rendszer átalakításába. Ennek első hatásai pedig igazán 2021-ben jelentkeznek, és közben az idei év első néhány hónapjának mindennapjait továbbra is meg fogja határozni a járvány, valamint az átoltottság alakulása. Mindezek alapján határozottan állíthatjuk: a magánszolgáltatók számára a 2021-es év is rendkívül izgalmasnak ígérkezik.

Milyen új kihívások elé állítja a törvény és a várható rendeletek a magánszektort? Hogyan reagáltak az orvosok a jogállási törvényre és hogyan alkalmazkodtak ehhez a magánintézmények? Mennyiben különbözik a járvány második hulláma az elsőtől a telemedicina térnyerését illetően? Mennyiben írta át a vírus a 2020-as év üzleti eredményeit szolgáltatói és finanszírozói oldalról? Mi várható ebben a tekintetben 2021-ben? Mire készül az egyik legnagyobb hazai magánegészségügyi szolgáltató?