RENDEZVÉNYEK -> Kártyapiac 2021 konferencia

Kártyapiac 2021 konferencia
Időpont:2021.11.24.->2021.11.25.
Helyszín: IIR
Szervező: IIR Magyarország

Elérhetőség:
Cím: 1134 Budapest, Rózsafa u. 13. Klapka Irodaház.
Web: www.iir-hungary.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/4597334

Telefax: 1/4597301

      Kártyapiac 2021 - Átalakuló fizetési szokások - Fókuszban a digitalizációs fejlesztések

  • Kihívásokkal teli időszak áll mögöttünk, ahogy életünk minden területére, így a fizetési szokások alakulására és a digitális fizetések terjedési trendjére is hatással volt a pandémia.

A járvány ideje alatt nagy mértékben csökkentek a készpénzes fizetések és előtérbe kerültek a készpénzmentes payment megoldások. A bankkártyák használatának népszerűsége megnőtt, az elektronikus fizetések térnyerése tovább bővült.

A járványon felül az azonnali fizetési rendszer elindulása is alaposan átírta a pénzügyi szokásokat, a rendszer tulajdonságait kihasználva új és újabb innovatív megoldások születnek. A fintech-ek tömeges megjelenése által is az új szolgáltatások, innovációk sokaságát figyelhetjük meg.

Ahogy már hosszú évek óta, a Kártyapiac idén is remek alkalmat kínál arra, hogy a szektor szakemberei megvitassák az elmúlt időszak tapasztalatait, a kihívásokat követő lehetőségeket, megoldásokat és megismerjék a legújabb fejlesztéseket, innovációkat:

„Az IIR által megszervezésre kerülő Kártyapiac éves konferenciája a kártyapiac egyik legrangosabb szakmai eseménye.”

„A kártyapiac „krémje” tart itt előadást olyan témáról, amik az elkövetkező hónapokban/években megváltoztatják az egész piacot.”