RENDEZVÉNYEK -> DIGITAL TRANSFORMATION 2022

DIGITAL TRANSFORMATION 2022
Időpont:2022.06.01.->2022.06.01.
Helyszín: Marriott Hotel, Budapest
Szervező: Portfolio.hu konferenciák

Elérhetőség:
Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 46..
Web: www.portfolio.hu/rendezvenyek/
E-mail cím:
Telefon: 1/327-4080

A digitális transzformáció ma már nem csupán egy zsebből előrántott buzzword: szektorokon átívelő módon érinti a nagyvállalati élet mindennapi működését a dokumentumkezeléstől és tárolástól kezdve a számlázáson át a home office-on keresztül az ügyfél front-endekig. A pénzintézetektől, feldolgozó és gyártóvállalatoktól kezdve az agráriumon keresztül a telekommunikációs cégekig minden szektor lépéskényszerbe került: aki nem digitalizál, csúnyán le fog maradni a hatékonysági versenyben, sőt, az állami szférában is óriási szükség van a digitális megoldások gyors térnyerésére.

A belső folyamatok papírmentesítése, a digitális számlakezelés is alapvető menedzsmentcél, mégis sok még itt is a teendő, a digitális és papíralapú adatok tárolása is nagy kihívást jelent. A repetitív folyamatokat egyre több vállalat végzi már el robotokkal, mégis rengeteg olyan területet találni, ahol egy jól megtervezett automatizmus vagy a mesterséges intelligencia jelentős mennyiségű munkaórát, kiadást spórolhat meg évente.

A 2022-ben először megrendezésre kerülő Portfolio Digital Transformation konferenciánkon a digitális átállás legfontosabb kérdéseiről és megoldásairól lesz szó felsővezetők, állami képviselők és szabályozók, valamint iparági tanácsadók és szakértők körében.