RENDEZVÉNYEK -> Nyerő CRM stratégiák – szeminárium

Nyerő CRM stratégiák – szeminárium
Időpont:2022.08.10.->2022.08.10.
Helyszín: IIR
Szervező: IIR Magyarország

Elérhetőség:
Cím: 1134 Budapest, Rózsafa u. 13. Klapka Irodaház.
Web: www.iir-hungary.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/4597334

Telefax: 1/4597301

A CRM az ügyfelekkel való kapcsolattartást tudatosan, szervezett módon, és összehangoltan irányító belső vállalati munkafolyamatok összessége, amelynek középpontjában az Ügyfél áll.

A CRM szeminárium magas minőségű know-how-t nyújt az ügyfélkapcsolat-menedzsment sikeres bevezetéséhez a vállalatokban és szervezetekben egyaránt.

Ismerje meg a professzionális ügyfélkapcsolat-kezelési módszereit a cég mindennapi munkájához!

  • A CRM szeminárium megmutatja, hogyan lehet optimalizálni a belső folyamatokat, és hogyan lehet az ügyfelekkel kapcsolatos ismereteket felhasználni az ügyfélkapcsolat-kezelés hatékony irányításához.
  • Megtanulhatja a professzionális és sikeres CRM alapjait, valamint a CRM vállalkozásában történő bevezetésének kulcselemeit, valamint a tipikus hibák és felesleges költségek elkerülésének módját.
  • Az értékesítés és marketing irányítását és ellenőrzését szolgáló modern CRM eszközök, valamint a fokozott vevőorientáció lehetővé teszik versenyelőnyök megszerzését és hosszú távú piaci pozíciójának biztosítását.
  • A sikeres ügyfélkapcsolatok és a CRM révén megvalósuló hatékony vevői lojalitás a kulcsfontosságú sikertényezők a marketingben és az értékesítésben!