RENDEZVÉNYEK -> JÁRMŰIPAR 2023 – konferencia

JÁRMŰIPAR 2023 – konferencia
Időpont:2023.05.17.->2023.05.17.
Helyszín: HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ
Szervező: Portfolio.hu konferenciák

Elérhetőség:
Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 46..
Web: www.portfolio.hu/rendezvenyek/
E-mail cím:
Telefon: 1/327-4080

KIEMELT TÉMÁINK

  • Az energiabeszerzés és felhasználás gyakorlati szempontjai válság idején: újratervezési tapasztalatok, együttműködés, rugalmasság
  • Termelési stratégiák a válságkezelés szolgálatában
  • Előremenekülés és költségcsökkentés fejlesztésekkel – digitalizáció és gyártászöldítés best practice-ek, finanszírozási megoldások
  • Technológiaváltás, körforgásos gazdaság, zöldgazdaságra való átállás - kinek mit jelent a gyakorlatban és milyen források érhetőek el a beruházásokhoz?
  • HR menedzsment és felelősség válság idején - hogyan tudja támogatni a megváltozott vállalati működést?
  • MIÉRT JÖJJÖN EL?

    A Portfolio és a MAGE 2015 óta szervez sikeresen közös rendezvényeket - konferenciánk 2023-ban újra az IPAR NAPJAI 10. Nemzetközi ipari szakkiállítás és az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás hivatalos programja a Hungexpon, május 17-én.

    A járműiparban lassan a válság az új normalitás….. Az elszálló energiaárak és új ellátásbiztonsági szempontok alapjaiban forgatták fel a vállalati energiabeszerzést ebben az energiaintenzív szektorban is. Mindenki keresi a megoldást a kitettség csökkentésére, legyen szó a szerződése újratárgyalásáról, az egyre bonyolultabb kereskedelmi konstrukciók kezeléséről, vagy akár új energiahatékonysági technológiák bevezetéséről. Ki mi alapján dönt, és hogyan működik együtt az energia fogyasztói és kereskedői oldala? Melyek a reális lehetőségek az energiafüggőség csökkentésére és a tiszta energiák felhasználásának fokozására? Milyen technológiai és digitalizációs fejlesztésekkel, HR eszközökkel kereshetünk kiutat a válságból és honnan lesz rá forrás?

    Égető kérdések, gyakorlati megoldások a Portfolio-MAGE Járműipar 2023 konferencián – hallgassa meg a szakmai programot és egyúttal látogasson el az Ipar Napjai és az Automotive Hungary szakkiállításra!