RENDEZVÉNYEK -> Élelmiszerpiaci szakszeminárium

Élelmiszerpiaci szakszeminárium
Időpont:2011.06.21.->2011.06.22.
Helyszín:
Szervező: IIR Magyarország

Elérhetőség:
Cím: 1134 Budapest, Rózsafa u. 13. Klapka Irodaház.
Web: www.iir-hungary.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/4597334

Telefax: 1/4597301

A képzés díjából 93.600Ft elszámolható szakképzési hozzájárulás terhére!


Az élelmiszerpiacon kialakult helyzet sokakban felvetette az együtt gondolkodás és az együtt cselekvés szükségességét, a jelenlegi kritikus helyzet megoldása és a hasonló helyzetek kialakulásának megelőzése céljából. A hatékony lépések érdekében azonban szükség van a szakmai egyeztetésre, a különböző szektorok és ágazatok összefogására, illetve az élelmiszerpiac minden szereplőjének hozzáadott tudására és erőforrásaira.


Az IIR Magyarország rendezvénye ehhez kíván kereteket biztosítani élelmiszerpiaci szakszemináriumával. A megfelelő forma mellett a siker kulcsa a tartalomban rejlik, abban, hogy témáink és előadóink között szerepet kaptak mind a szabályozási, döntéshozói oldal, mind a gyakorlati, vállalati oldal, illetve az érintett hatóságok és szakmai szervezetek.


Kulcstémáink:



  • Törvényi háttér és szabályozás

  • Hatósági álláspontok és szankcionálás

  • Finanszírozási és támogatási lehetőségek

  • Az élelmiszerek világpiaci helyzete

  • Fogyasztói viselkedések

  • A szakmai szervezetek szerepe – Kerekasztal-beszélgetés

  • Marketing és kommunikáció: gyártói brandek és private label brandek

  • Magyar termékek és márkák

  • Versenyképes-e a magyar élelmiszeripar? - Kerekasztal-beszélgetés

  • Hungaricumok

  • Minőségi és élelmiszerbiztonsági kérdések


Akikkel a szakszemináriumon már biztosan eszmét cserélhet:


Dr. Ábrahám Tibor, gyárigazgató, Kecskeméti Konzervgyár Zrt. és

Czuppon Rita, főosztályvezető, Szolgáltatás-ellenőrzési Főosztály, Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Dr. Folláth Györgyné, ügyvezető igazgató, Élelmiszerfeldolgozók Országos Szövetsége

Gyaraky Zoltán, főosztályvezető, Élelmiszer-feldolgozási Főosztály, Vidékfejlesztési Minisztérium

Kádár Imre, elnök, Premium Hungaricum Egyesület

Kiss Gabriella, minőségbiztosítási vezető, Kecskeméti Konzervgyár Zrt.

Kovacsics Imre, elnök, Magyarok a Piacon Klub

Kozák Ákos ügyvezető igazgató, GfK Hungária Piackutató Kft.

Dr. Oravecz Márton, Élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi elnökhelyettes, Élelmiszer- és takarmánybiztonsági igazgató, Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal

Viszkei György, ügyvezető igazgató, ÖKO-Pannon Nonprofit Kft.

További információ