RENDEZVÉNYEK -> Tesco FittAréna

Tesco FittAréna
Időpont:2011.11.27.->2011.11.27.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Szervező: BUDAPEST SPORTARÉNA

Elérhetőség:
Cím: 1143 Budapest, Stefánia utca 2..
Web: www.budapestarena.hu
E-mail cím:

Idén újra Tesco FittAréna!

Idén november 27. lesz az év legfittebb napja – aznap a világ legnagyobb fitnesztermévé alakul át a Papp László Budapest Sportaréna!

6 teremben lehet kipróbálni a legújabb mozgástrendeket és fitneszeszközöket a 6. Tesco FittArénán!

A fitnesz kedvelőinek már nem kell bemutatnunk a Tesco FittArénát, hiszen a Budapest Sportiroda (BSI), a legnagyobb hazai futóversenyek rendezőjeként (Budapest Félmaraton, Budapest Maraton, Vivicittá) tavaly már ötödik alkalommal rendezte meg Magyarország legnagyobb fitnesz-aerobik eseményét.

A küzdőtéren lévő Nagyszínpadon legnépszerűbb hazai fitnesz és aerobik oktatói tartanak professzionálisan felépített, intenzív órákat. A fellépők külön erre az eseményre összeállított, bárki által követhető és egyedülálló koreográfiái, az ezekhez választott hangulatos zenék mind-mind garantálják, hogy különleges sportélményben lesz része annak, aki kilátogat az eseményre.

Idei újdonság a Tánc különterem, ahol a legritmusosabb táncórák várnak. A Body&Mind és a Mozgástrend termekben a legújabb fitnesz-aerobik irányzatokat lehet megismerni és kipróbálni, valamint lesz különterem a Spinning® és az evezőpad (Concept2 Regatta) kedvelőinek is.

A Tesco FittAréna az egész napos mozgás és a feltöltődés mellett nem csak a sportolás örömét jelenti, hanem az egészséges életmódról is szól. A mozgásprogramok mellett idén is lesz Életmód Expó és Fitnesz Park, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a legújabb trendekkel, kipróbálhatják a legmodernebb sporteszközöket, kedvezményes áron vásárolhatnak sporttermékeket és kiegészítőket, valamint szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken és nyereményjátékokban vehetnek részt.

A helyszín az elmúlt évhez hasonlóan az idén is Közép-Európa legkorszerűbb csarnoka, a Papp László Budapest Sportaréna, melynek 8000 négyzetméteres küzdőtere több ezer embernek ad lehetőséget a vidám, felszabadult közös sportolásra.

további információ