KIÁLLÍTÁSOK -> UKBA

UKBA
Időpont:2012.02.05.->2012.02.08.
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
Szervező: HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albetirsai út 10. (Expo tér 1.).
Web: www.hungexpo.hu
E-mail cím:

UKBA és FOODAPEST-Újra együtt a szakma krémje!
2012 ismét az UKBA éve!
Magyarország piacvezető cukrászati és sütőipari szakkiállítása, amely a közép-kelet-európai térségben előkelő helyen szerepel a kiállítások ranglistáján, számos újdonsággal, gazdag kísérőprogramokkal várja a kiállítókat.

A nemzetközi trendeket követve, a tavalyi sikerre való tekintettel 2012-ben az UKBA újra egy időpontban kerül megrendezésre a Foodapest szakkiállítással. Az együttes megrendezéssel egy igen erős, koncentrált, az élelmiszeripari ágazat teljes vertikumát lefedő, eseményközpontú rendezvény várja a szakmát.

A kiállítás erős szakmai hátteréhez hozzájárul, hogy szorosan együttműködünk a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületével és a Magyar Pékszövetséggel. Közreműködésükkel hagyományosan számos kísérő eseményt szervezünk a kiállítás mellé, amelyek minden alkalommal hozzájárulnak az UKBA szakmai és közönségsikeréhez.
 
Még több külföldi szakmai látogató
A 2012-es UKBA-ra készülve a korábbinál is nagyobb hangsúlyt fektetünk a külföldi látogatók elérésére. Ennek érdekében megnöveltük a külföldi kiállításokon való részvételt, a regionális szaksajtóban való megjelenést, valamint a nemzetközi ügynökhálózat aktivitását. Ezen kívül a kiállítás idejére a környező országból szakmai delegációkat is szervezünk.

Visszatekintés 2010 UKBA/FOODAPEST számokban:
10000 nettó m2 kiállítás terület
278 kiállító, 17 országból
19000 szakmai látogató
A kiállítók 42%-a a cukrászipart, 39%-a a pékipart, 19%-a pedig a gasztronómia és háttéripart képviselte.

további információ