KIÁLLÍTÁSOK -> Utazás

Utazás
Időpont:2012.03.01.->2012.03.04.
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
Szervező: HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albetirsai út 10. (Expo tér 1.).
Web: www.hungexpo.hu
E-mail cím:

Az Utazás kiállítás ismét újdonságokkal jelentkezik. Ezúttal a katalógus szolgáltatásunkban vezettünk be változásokat, amellyel szeretnénk az Ön kényelmét szolgálni és a hatékonyabb kommunikációhoz, az értékesítési munkájához segítséget nyújtani.

Újításunk egyik része, hogy ezentúl az Utazás kiállítás katalógusa digitális formában jelentkezik, amely így jóval szélesebb körhöz jut majd el, mint az eddigi nyomtatott változat. Ráadásul sokkal változatosabb és újszerűbb megjelenési lehetőségeket kínál majd. Szintén újdonság, hogy nem csak Kiállítóink helyezhetnek el hirdetést a katalógusban. 2012-től ezzel a lehetőséggel bárki élhet, aki szeretné elérni a rendezvény kiállítóit, illetve az érdeklődő újságírókat és a több tízezer potenciális és tényleges látogatót. Kiállítóinknak jelentős kedvezményt nyújtunk a hirdetések listaáraiból. A hirdetési formákról és árakról hamarosan tájékoztatást adunk.

Másik újdonságunk csak az Utazás kiállításon résztvevő Kiállítóinknak szól. A technikai fejlődéssel lépést tartva a katalógusíveket mostantól egy internetes felületen tölthetik ki. A  http://expout.webrefel.hu címen elérhető weboldalon Ön először kiválaszthatja, hogy főkiállítói („A") vagy társkiállítói („B") jelentkezési ívet szeretne kitölteni, majd egy egyszerű online  formanyomtatványon megadhatja cégadatait. Kérjük, hogy a kitöltést körültekintően végezze, hiszen a katalógusban az Ön által megadott információk szerepelnek majd. A katalógusívek kitöltési határideje: 2012. január 31.

Reméljük, hogy újításainkat Ön is örömmel fogadja és használja majd szolgáltatásainkat. Amennyiben kérdése lenne, készséggel állunk a rendelkezésére a 06 1 263 6000-es telefonszámon vagy az utazas@hungexpo.hu e-mail címen.

további információ