Villa Weber Resort & Spa Keresés / Térkép   

Villa Weber Resort & Spa

Elérhetőség:
Cím: Bonyhád 7150 István major
Telefon: 74/550-245
Telefax: 74/550-244
Web: www.villaweber.hu
Email:
Web:
http://www.villaweber.eu
Szekszárdtól alig több mint 20 km-re, a Bonyhádtól a Bátaszék felé tartó úton, István majorban található a teljesen felújított, 2007-ben megnyílt négycsillagos Weber kastélyszálló, amely különösen alkalmas vállalati szemináriumok, továbbképzések, tréningek, de 100 fős konferenciák és nagyobb esküvők lebonyolítására is.
    Az 1800-as években a Perczel család által építtetett kastély a névadó Weber János tulajdonába került, aki újból felvirágoztatta a majorságot. A család 1936-ig élt itt, majd a II. világháború után a kastélyt államosították. Csak az ezredfordulón került ismét magántulajdonba, s kezdődött meg teljes körű felújítása, s elegáns kastélyszállóvá történt átalakítása. 55 fő elszállásolására van lehetőség 1 suite, 2 junior suite és 8 deluxe szobában, további 33 főére a 3 különálló lodge ház modern apartman szobáiban.
    A majorság régi pincéjéből kialakított étterem akár 140 főt is ki tud szolgálni. A hagyományos magyar ízek mellett az eredeti olasz és a nemzetközi konyha specialitásait is elkészítik.
    A különálló Weber konferenciaépület felső szintjén található a 120 m2-es nagyterem, amely 100 főig alkalmas konferenciák, szemináriumok, tréningek, előadások, koktélpartik lebonyolítására. Az alsó szinten található bárban és a szivarszobában kerülhet sor a kávészünet büféjére és kisebb megbeszélésekre. A konferenciaterem felszereltsége minden igényt kielégít: a teremhangosítás, a mobil projektor, a vetítővászon, a flip-chart, a TV, a DVD és CD lejátszó mellett vezetékes internet és WIFI is megtalálható. A nagyobb rendezvények cateringje is megoldható: welcome drink, szendvics és aprósütemény, de akár svédasztalos és tányérszervizes menüsorok és borkóstolás is rendelhető. Kisebb megbeszélések, bizalmas üzleti tárgyalások lebonyolításához tökéletes helyszín a VIP & business lounge tárgyaló, amely 12 főig szűkkörű tárgyalások hangulatos, elegáns helyszínét biztosítja.
    A Villa Weber ideális emlékezetes esküvők számára is, a fentiek mellett az egyházi szertartás a kis kápolnában, a polgári ceremónia pedig a konferenciateremben is lebonyolítható, az esküvői ebédet-vacsorát pedig az alkalomhoz illően feldíszített nagy étteremben szolgálják fel. S az ifjú pár a suite lakosztályban töltheti el a nászéjszakát, de akár a mézesheteket is...
    A sportolni vágyó vendégeket 2 teniszpálya, lovarda és biciklik várják, de lehetőség van horgászatra, sőt vadászatra is.





Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió