Hajnal Hotel Keresés / Térkép   

Hajnal Hotel

Elérhetőség:
Cím: Mezőkövesd 3400 Zsóry-fürdő Hajnal u. 2.
Telefon: 49/505-190
Telefax: 49/505-199
Email:
Web:
http://www.hajnalhotel.hu
A Matyóföld központjában, Mezőkövesd határában épült a Zsóry-fürdő, Észak-Magyarország legnagyobb és leglátogatottabb strandja és egyben gyógyfürdője, s itt található a Hajnal Hotel, amely kiválóan alkalmas különböző céges és magán rendezvények helyszínére. A jól felszerelt konferenciateremben kisebb szemináriumokat, csapatépítő tréningeket, továbbképzéseket lehet tartani, és a résztvevők a hivatalos programokat jól összeköthetik a wellness legkülönbözőbb kényeztető fajtáival, illetve fürödhetnek a Zsóry gyógyító vizében.
   A fürdő alapját képező hévíz-kút 1938-ban kőolajkutatás közben létesült, miután 875 méter mélyből 60 °C-os meleg víz tört a felszínre. Az Európa szerte egyre ismertebb és kedveltebb Zsóry-fürdő vize természetes gyógyvíz kalcium- magnézium-hidrogén karbonátos szabad szénsavat tartalmazó hévíz. Kiválóan alkalmas reumás megbetegedések, izületi gyulladások és kopások, különböző női betegségek, valamint sérülések, ortopédiai műtétek utókezelésére. A "matyó főváros": Mezőkövesd pedig - amely népművészetéről, fesztiváljairól, templomairól híres - számos látnivalót tartogat az idelátogató vendégek számára.
    A Hajnal Hotel wellness részlegében korszerű szauna, pezsgőfürdő, sókamra, konditerem, infrakabin, fény- és aromaterápia, kozmetika áll a vendégek rendelkezésére. A svéd masszázs fokozza a vérkeringést, és elõsegíti a nyirokáramlást, a 2500 éves hagyományos thai masszázs passzív jógagyakorlatok és különböző masszírozási technikák kombinációja, a kínai masszázs (Tui-Na) a hagyományos kínai orvoslás része, akupresszúrával ötvözött egyedi lágyrészmasszázs az izületek megmozgatásával kombinálva, a nyirokmasszázs egy különlegesen felépített simító fogásrendszer mely segíti, beindítja a szövetközi folyadék (nyirok) keringését, ezáltal segítve a méreganyagok és a pangó folyadék ürülését, a meditációs zene mellett végzett melegköves masszázs a legõsibb módszerekkel hozza egyensúlyba a testi és a lelki energiákat. Megtalálható még hévízi és Holt-tengeri iszappakolás, terápiás és Aloe Vera kezelések.




Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió