ANNO Étterem - Hotel Unio Keresés / Térkép   

ANNO Étterem - Hotel Unio

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1077 Dob u. 73.
Telefon: 1/4790400
Telefax: 1/4790401
Email:
Web:
http://www.uniohotel.hu
Budapest központjában elegáns különtermeivel és korrekt áraival kiválóan alkalmas különböző céges és magán rendezvények: partyk, szemináriumok, továbbképzések, termékbemutatók, sajtótájékoztatók, de akár esküvők, családi és baráti ünnepségek teljes körű lebonyolítására az Unio Hotel. Az Oktogon és a Blaha Lujza tér között, az Erzsébet körúttól egy percre található 50 szobás szálloda három különtermében akár 100 fős rendezvényt is meg lehet szervezni. A rendezvényekhez a legkorszerűbb technikai hátteret tudjuk biztosítani: projektort, írásvetítőt, CD és DVD, valamint videólejátszót, flip-chartot, komplett hangosítást és persze bármilyen extra technikai eszközt is beszerzünk.
Az 50 kényelmes, légkondicionált fürdőszobás, nagyméretű szoba minibárral, széffel ellátott és kívánságra internet és fénymásolási szolgáltatást is igénybe lehet venni. Autóval érkező vendégeink zárt garázsunkban tudnak parkolni.
A 75 fős családias hangulatú étterem ízletes magyaros és nemzetközi ízeket kínál. Szállóvendégeink reggelenként büféasztalról fogyaszthatnak, délben és este pedig svédasztalunk gazdag, a magyaros és a nemzetközi konyha ízeit egyaránt felvonultató választékával nem csak szállóvendégeinket várjuk. Korlátlan fogyasztás svédasztalunkról (levesek, főételek, a ház specialitásai, köretek, salátabár, hideg és meleg desszertek, sör, folyó bor, rostos üdítő, ásványvíz).
Ha Budapest szívében szeretnének elegáns rendezvényt lebonyolítani, mielőbb hívjanak minket telefonon vagy küldjenek e-mailt!



Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió