Future Event Kft. Keresés / Térkép   

Future Event Kft.

Elérhetőség:
Cím: Üllő 2225 Hajós Alfréd utca 12.
Telefon: 70/4193520
Email:
Web:
http://rendezvenyszakerto.hu
Iván Krisztián (ügyvezető)
Van egy elképzelt képe a jövő rendezvényeiről?
Mi az ön vágyainak megvalósulásáért dolgozunk nap mint nap!

 
Kikből áll a Future Event csapata? Olyan rendezvényspecialistákból, akik több mint 10 éves tapasztalattal a hátuk mögött azért dolgoznak, hogy az önök munkája lényegesen és látványosan könnyebb legyen, az együttműködés végeredménye pedig egy olyan esemény legyen, mely mindenki számára felejthetetlen.

Kiknek ajánljuk szolgáltatásunkat? Olyan rendezvényfelelősök számára, akik közép- vagy nagyvállalatnál dolgoznak, szeretik a minőséget, a precizitást, keresik az újdonságokat, szeretnek együtt dolgozni megbízható partnerekkel, a rendezvényekkel kapcsolatos feladatokat szeretnék kiadni a kezükből, és arra törekszenek, hogy cégük rendezvényei hibátlanul sikerüljenek, és fontos számukra a jó ár-érték arány.

Hogyan dolgozunk? Rendezvényeinken a vendéglátók, házigazdák is ugyanúgy szórakoznak, mint a vendégek. Munkánk során minden terhet leveszünk az önök válláról. A rendezvényszervezés minden fázisában személyesen konzultálunk, így mindig tudjuk, mi az önök pontos elképzelése. Szoros, bizalmi viszonyt alakítunk ki, hogy a lehető leghatékonyabb legyen az együttműködésünk.
    Ügyfeleink számára folyamatos rendelkezésre állást biztosítunk mind a rendezvényszervezés, mind a lebonyolítás során, és mindig az önök érdekeit képviseljük. A Future Event felelős rendezvényszervezője tartja önökkel a kapcsolatot, vagyis egy kézben lesz a rendezvénye, aki biztosítja, hogy egyetlen apró részlet se vesszen el.
    Biztos elégedettek lesznek, mert a munkánk a szenvedélyünk, és maximalizmusunk nem hagy addig nyugodni minket, míg minden a helyére nem kerül. Garantáljuk, hogy egyedi helyszínre tervezett rendezvényükön a legérdekesebb, legkreatívabb és legújabb programelemekkel, illetve catering ötletekkel találkoznak.
    Az általunk kínált elemek önmagukban is egyedi élményt nyújtanak, de profi rendezvényszervező kollégáink irányításával mindez tökéletes egységet alkot, s így biztosan elérik előzetesen kitűzött céljukat. Minőségi eszközökkel, minőségi alapanyagokból és minőségi szakembergárdával dolgozunk. Ebben nem ismerünk kompromisszumot.
     Cégünk kompletten, profin és elérhető árakon szervezi meg rendezvényüket – legyen az családi nap, dolgozói party, partnertalálkozó, csapatépítés, konferencia/meeting, karácsonyi party, promóció, termékbemutató, kiállítás, roadshow, sajtótájékoztató, incentive program.

 A Future Event munkamódszere: 1. Brief / 2. Ötletelés / 3. Ajánlatírás és költségtervezés / 4. Ajánlat elküldése/prezentáció / 5. Módosítások, finomítások, megrendelés / 6. Szervezés / 7. Rendezvény / 8. A rendezvény után: értékelés

 
 

Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió